| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krisku Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2012 16:41 Заглавие: Фотоапарат Casio Exilim EX-Z85 счупена светкавица |
|
|
Привет, следствие изтървяне на Casio Exilim EX-Z85 му е счупена светкавицата, някой може ли да ми каже с каква точно импулсна лампа (размери) може да бъде заменена?
Спецификациите на апарата: http://www.letsgodigital.org/en/camera/specification/1946/show.html
Аз не успях да открия нищо..
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 20:35 Заглавие: |
|
|
С нищо. Светкавицата е отделен модул, който съдържа лампата кондензатора и управлението и. Подменя се целия модул. Не зная от къде се купува нов. Попитай в някой специализиран сервиз за фотоапарати. Аз съм сменял от един апарат на друг. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 21:29 Заглавие: |
|
|
И защо ако е счупена само лампата ще сменя целия модул?Дай размер на лампата-да видим по боклуците.Сменял съм и само лампа и повишаващ траф.....какво толкова? _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 22:29 Заглавие: |
|
|
Ако даде много прецизна снимка на това дето му трябва, и аз ще потърся в боклуците. Ама май досега, не съм имал случай на счупена лампа. Да не се окаже, да даде пари за куриер, и после нещо не работи? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
krisku Активен потребител

|
|
|
 |
|