| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2012 23:23 Заглавие: TV Teletech CTV2105TX няма цвят и звук. |
|
|
Захранванията са в норми. Картината е с нормален размер, опитах да го донастроя с финната настройка, но остава без цвят и звук. Пробвах звука и на другите системи без резултат. Преди да започна да ровя в хардуера, моля ако някой колега има да сподели дъмп и схема, за шаси със следен състав:
Проц.STV5348-AA5, памет 24C04, видео LC863328C, верт. LA7840, МЧУ LA76810A, НЧУ LA4285. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2012 23:33 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Проц.STV5348-AA5, , видео LC863328C |
Щото првото е по-големо ли?
КВО ЗНАЧИ "КОЛЕГА", ДЕТО МНОЗИНА ПАРАДИРАТЕ И СЕ ЛИГАВИТЕ С ТОВА
? Да вземеш да си оправиш състава ? Да напишеш ПЪЛНОТО име на процесора ? По шасито със сигурност има надписи, препиши ги, един от тях е неговото име !
... Та да сме колеги ! |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 17:08 Заглавие: Извинения |
|
|
Съжалявам грешката е моя, процесора е:
LC863328C
55WO 5FD63
Колкото до обръщението "колега" винаги го използвам в уважителната му форма. Ако съм засегнал някого с това, каня го на бира да си премерим стажа в областта на електрониката. Очаквам някой да помогне с bin, с другото ще се справя. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 17:17 Заглавие: |
|
|
Изясни какво искаш. Тук е <Ремонти>
Схеми и bin - в другия раздел. Направи си отделни теми по правилата. Съответно за допълване се РЕДАКТИРА първия пост.
Има правила и преди да имаш претенции ги прочети.
Както си го написал търсачката ще намери още няколко сбъркани както теб. Но някой го е написал и по правилния начин, така че можеш да стигнеш до истината. Действай. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж
Последната промяна е направена от Филипов на Вто Юни 26, 2012 17:25; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 17:24 Заглавие: |
|
|
Моля модераторите да закрият темата, или да я преместят в съответния раздел. Извинявам се за грешката. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|