| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
HR78 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 9:38 Заглавие: Елементарно за вас. терморегулатор |
|
|
Момчета виждам че всички тук сте добри ел.техници.
Имам един много прост за вас въпрос - имам закупен терморегулатор интел ТР-2.2 и понеже съм от малко село само с 1 ел техник които ми иска 30-тачка за да го свърже реших да се обърна към вас.
линк към схемата http://www.intiel.com/tr-2-2_bg.pdf
моля кажете къде да сложа входящият ток и къде да сложа кабелите на нагревателя??
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 9:46 Заглавие: |
|
|
Човека е учил, изразходвал е време и пари и сега заслужава 30-тачката. Ако ти искаш да работиш без пари веднага ти казвам къде е лозето. Даже и мотика ще ти дам ако нямаш.
Представи си, че объркаш нещо и те утрепе тока или някой друг после какво ще правиш? |
|
|
 |
HR78 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 9:51 Заглавие: |
|
|
човек, не се заяждай ако трябва да ти помогна и мотиката ще взема, за това че е учил спор няма аз създавам компютърни програми, но не бих му взел пари за преинсталация на компа ако пипне вирус.
2 кабела са със схема при това ако искаш помогни, ако не поне не се заяждай а подмини темата. |
|
|
 |
miroton Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 9:58 Заглавие: |
|
|
| Първо научи какво е N R ,че при размяна може да те дрънне тока от термодвоиката. |
|
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 10:17 Заглавие: За схемата |
|
|
| На втора страница на PDF-a, който си дал, има схема, ясна и точна. Очевидно не можеш да я разчетеш, което означава, че нямаш и най-бегла представа от ток и жици. За да не те утрепе тока, или да направиш пожар - дай 30лв на човека, дето знае и може. А като хване вирус - вземи си ги обратно. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 10:41 Заглавие: |
|
|
Занимавай се с каквото разбираш - гледай си софтуера и остави хардуера за другите. Парите за това са измислени.
Навремето някъде 7-8 клас по трудово свързвахме подобни неща - ключове, лампи и т.н. Това в общообразователно училище - прогимназия. Схемата е почти същата. Та ако си ходил на училище ще можеш да се оправиш. Ако не - плати на някой, който може.
Наскоро пак имаше убито дете - заради неправилно свързан климатик. Сигурно някой пак е искал да мине тънко. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
erolchy Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2012 7:24 Заглавие: |
|
|
Здравей аз мога да помогна, само ми напиши коя клема с какви номера е за да не те подведа  |
|
|
 |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2012 8:40 Заглавие: |
|
|
Здравей,...- като ти чета предишните постове не съм сигурен в твоите познания и стигам до извода, че си малко самоук! Не си играй със здравето на човека!
Както го разбирам той не прави разлика между фаза и нула, прав и крив ток- айде стига!
Ако мислиш да се правиш на светило на лични съобщения- това си е за негова сметка и твоя съвест!
Предлагам модератор да заключи темата! _________________ Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп. |
|
|
 |
mbo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2012 9:04 Заглавие: |
|
|
| HR78 написа: | за това че е учил спор няма аз създавам компютърни програми, но не бих му взел пари за преинсталация на компа ако пипне вирус.
|
Че то си пише, ма няма кой да чете
Превключващият контакт е изведен на клеми 8, 9, 10.
Температурният датчик се свързва към клеми 4 и 5,
Захранващото напрежение 220 V, 50 Hz се подава на клеми 1 и 2.
 |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2012 9:42 Заглавие: |
|
|
Хайде стига толкова. Има пълно описание. Трябват му малко знания на равнище основно училище. Ако ги няма - да си плати на някого, за да няма смъртни случаи. Не разбрах дали има поне фазоуказател (а.к.а. фазомер) така че да не хване необратимо главния герой. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|