|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2012 21:36 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Просто исках да попитам дали схемата ще работи.Ако може ми отговорете на този въпрос т.е Ще тръгне ли схемата ? |
Има голяма разлика между двата ти въпроса - схемата ще работи , но дали ще тръгне - това зависи от твоето изпълнение , което силно ме съмнява да стане добро , още повече че няма монтажна схема ,най вероятно нещо ще объркаш . Нищо не каза и за типа на мотора , от каква пералня е ? Да не се окаже от Перла или Татрамат , че тогава ще ме псуваш , но сам ще си виновен , аман от такива дето трябва да им вадиш с ченгел от устата думите ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2012 0:34 Заглавие: |
|
|
Няма място да се ядосваме и тръшкаме,всички сме били малко или повече такива.Момчето тепърва има да открива нови и нови загатки в електрониката,така че може да му се прости незнанието.В крайна сметка не е умишлено,а и всеки се учи! _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
Opera 3 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2012 9:23 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви много за отговорите и много на charli задето ми прати книжката.Димера проработи. _________________ младши електричар
имейл [email protected] |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|