| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2012 21:55 Заглавие: LCD Sharp LC-32ad5e няма картина решен |
|
|
LCD Sharp LC-32ad5e няма картина а матрицата свети тъмно-син едвам различимо от черното.когато се пусне.Захранването е здраво всички нарежения са точни по схема,по ниска на чинчовете като му пусна сигнал има само звук.е като го налучкам от дистанционното иначе картина не.
Лампите светят.преди да угасне според собственика е тръгвало на черти и след 5-10 минути нормален образ,
Като разкача куплонга от меин борда към матрицата никаква промяна мисля че проблема е матрица но не съм сигурен.
Благодаря.
Последната промяна е направена от pavlin v на Съб Авг 11, 2012 18:07; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2012 21:58 Заглавие: |
|
|
| Провери ли предпазителя на T-cona? |
|
|
 |
peshootvt Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2012 6:47 Заглавие: |
|
|
Направете проба да пуснете ТВ-то със закачен само един от лентовите кабели между мейн-борда и матрицата и ще се разбере дали е матрицата. Би трябвало изправната част да включи половината матрица т.е. да светне половината от екрана. _________________ За колегите съм Пешо Шарпа. Ако нещо Ви тревожи за SHARP, питайте. На никого не съм отказал.
Към клиентите - За мерси не ме търси. От утре не се плаща.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2012 10:32 Заглавие: |
|
|
Благодаря. Предпазителя на T-con board е здрав +5в. ги проследих до някаде но като нямам точки за мерене но ще продължа не се отказвам.
Колега peshootvt имаш на предвид да откача един от двата лентови кабели от T-con board към матрицата,защото от мейн борда към T-con board върви само един кабел.но кои от трите кабела да разкачам ефект никакав  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2012 10:57 Заглавие: |
|
|
И да се откачат и да се закачат кабелите няма никакъв смисъл .На Tcontборда има надпис .Какъв е той . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2012 11:27 Заглавие: |
|
|
| T-conboard X3562TP SHARP |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2012 11:53 Заглавие: |
|
|
Не е съвсем така да няма смисъл Когато има проблем в едната полвина се товарят захранванията които се формират в T-CON Ако се освободи едната полвина която допускаме че може да товари другата ще тръгне.По този метод нищо не рискувате и може да се провери. А може и нищо да не стане но поне ще се изясни има ли товар.Принципно трябва да се видят тези напрежения които се формират горе  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2012 13:10 Заглавие: |
|
|
| THV3051 захранващ контролер е дефектен само 5в. се захранва и от него нищо.T-con board маи е за нов. |
|
|
 |
|