| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
real Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2012 17:43 Заглавие: lcd sony kdl32s2010 англичанин |
|
|
шаси wax2 мисля,няма цвят стои в нтсц дори и на ав,няма системи за цвят и звук нито в потребителското нито в сервизно мену.как да продьлжа с ремонта _________________ не става само с ядене,трябва и акьл |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2012 20:36 Заглавие: |
|
|
Тук има някои интересни неща. Първо телевизора англичанин ли е или американец? И второ входа за антената какъв е? После може да се мисли, дали ако се зареди софтуер за европа какво ще се получи? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
real Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2012 9:11 Заглавие: |
|
|
emoome темата сьм я видял но там няма развитие,потребителското мену го гледах там има рьчно тьрсене но при мен няма.Mitachi тв е от англия но защо е в нтсц незнам,буксата за антена не е нормална,а е като за еф конектор,софтуер да налея но от каде _________________ не става само с ядене,трябва и акьл |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2012 18:21 Заглавие: |
|
|
Щом буксата е F конектор - телевизора е от Америка. Независимо че при теб пристига от Англия. Ще погледна за софтуер, но не знам дали не е рисково. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2012 23:29 Заглавие: |
|
|
| real написа: | | ... темата сьм я видял | Като си я видял можеше да го споменеш най-горе... Още един път ли искаш всеки специално за тебе да препише, каквото е писал там?!
Другата тема е съвсем скорошна и ми се видя необичайно еднаква с твойта: да не са почнали да ги внасят серийно тия ??
Булсатком-приемниците имат всякакви изходни сигнали. Така, че това "нтсц" - NTSC ли е, кое е, говор -на кой стандарт? и т.н.
И преди флашовете пробвай всичко от сервизното, защото се не знае кой, къде си е играл там Пак скорошна тема ! |
|
|
 |
|