| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
p_stoyanoff Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2012 16:10 Заглавие: Проблемче с адаптер за микро СД карта |
|
|
Картата е АДАТА 2Г. Тя дойде с адаптер за СД слот. Самата карта работи добре, но реших да я закача директно на компа, уж по-бързо да прехвърлям информация. Сложих я в адаптера и изненада - компа разпознава, че има карта в слота, но ми дава съобщения, че трябва да се форматира и после, че не може да се форматира. Не е включена защитата от запис(пробвах и в двете позиции).
Иначе като сложа картата на телефон примерно работи!
Възможно ли е самия адаптер да е повреден?? Не искам да ходя да се излагам в магазина. Аз ли бъркам нещо?
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
momchilandonov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2012 17:39 Заглавие: |
|
|
| Най-добре изтегли последните драйвери за лаптопа за чипсет и за четеца на карти. |
|
|
 |
p_stoyanoff Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2012 21:56 Заглавие: |
|
|
| Всичко е ъп ту дейт! |
|
|
 |
momchilandonov Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 21, 2012 19:33 Заглавие: |
|
|
Много често драйверите са само за XP Или само за Vista/7 примерно. Този проблем прилича точно на не правилното разпознаване на файловата система на флашката причинен от софтуерен проблем(драйвър). Най-добре е да се изтрият драйверите и може да сложиш от Windows Update особено за 7-цата има адски много драйвери . Обновени или изтрити след което се рестартира и на ново се записват са различни неща.
На работа продаваме 43 в 1 USB карточетец за около 10 лева...
Но според мен проблема ти е софтуерен. А възможно ли е картата ти да е заключена и за това да не приключва формата? Виж имаш ли някакво чопче подвижно. |
|
|
 |
bocko80 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2012 18:51 Заглавие: |
|
|
А много често както и при мен нокия заключва картите.В нета има обяснено как може да се отключи за съжаление при мен не стана номера.
Аз съм с Nokia E51
От какъв телефон е извадена картата? |
|
|
 |
|