Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3310

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
blueice
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Май 18, 2005 23:57    Заглавие: 3310 Отговорете с цитат

Тази нокиа е изпускана и и е строшено стьпалото заедно с някоко писти,иначе будилника и работи Laughing Трябва ли да си права флаш кабел за да и прочета флаша или може и по MBUS.Ако става с каква програмка да я прочета?Сьщо телефона е заключен кьм карта как се премахва този проблем?
Благодаря предварително!
Joniks-serviz
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: България-Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2005 8:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Обикновенно на Nokia обмена на данни става по M-Bus така също и отключването. За отключване ти трябва програмата Nokia Tool , а за за да е флашнеш става с няколко програми в зависимост с какво разполагаш като флашер. В случая не ти е необходимо да е флашваш а само е отключи и и смени стъпалото става също и от Siemens моделите на 35 серия! Обади ми се за да ти пратя каквото трябва !! Very Happy Освен ако не разполагаш с така наречените боксове , като GRIFFIN или UFS !
РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
blueice
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2005 11:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Не разполагам с боксове,а и много мразя телефони Laughing павя го от любопитство.ако имаш нещо прати ми,на РС-то ми работи само серйния порт Crying or Very sad Последно питане:1100 с какво мога да му кача мелодии?Дьщерята ме изяде,имам преходник но не се конектва с "оксижена"
Много благодаря за бьрзия отговор!
Joniks-serviz
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: България-Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2005 13:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Чукни ми моля те на ICQ или ако имаш ти го напиши
РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
jgk
Гост

МнениеПуснато на: Нед Май 22, 2005 2:50    Заглавие: 3410 Отговорете с цитат

molia kajete kak se otkliu4va klaviaturata na nokia pls
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети