|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2012 11:24 Заглавие: |
|
|
Назаем от Аудиофорума:
След разкопки на дълбочина 100 метра в Русия, руските учени намерили медни кабели, които датирали от преди 1000 години. От находката руснаците стигат до извода, че прадедите им още преди 1000 г. са разполагали с network /мрежа/ от медни кабели.
За да не останат по-назад, американците също направили разкопки и намерили оптични кабели. След анализ се установило, че тези оптични кабели били на 2000 г., от където учените стигнали до заключението, че още преди 2000г. техните прадеди са имали напреднала в технологиите оптична мрежа, цели 1000г. преди руснаците да си направят мрежата от обикновени медни кабели.
Една седмица по-късно българите публикували следната информация: След разкопки на дълбочина 5000 м., българските учени не намерили абсолютно нищо. От това те стигнали до заключението, че преди 5000г. прадедите ни са разполагали вече с wireless internet. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zigzag Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2012 16:42 Заглавие: |
|
|
Блондинка се връща от среща, цялата в сълзи. Майката я пита:
- Дъще, какво се е случило?
- Той ме заряза, казва, че не умея това, което той иска от мен.
Майката започва внимателно разговор за секса: за птичките, за пчеличките...
Блондинката прекъсва майка си:
- Но мамо, всичко това умея, но той иска да се науча да правя мусака! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2012 18:17 Заглавие: |
|
|
| Живял един юнак , члена му бил 50 см. Множко му било и се допитал до една врачка как да го съкрати . Ще идеш при блатото в края на гората , казала тя , и като видиш една жаба да седи върху един камък ще я попиташ : Жабо - обичаш ли ме ? Ако ти отговори - не , ще ти се скъси малко. Речено сторено , отишъл юнака при блатото , там видял жабата и я попитал :Жабо - обичаш ли ме ? Не , казала жабата , той се върнал в къщи и като си го премерил - бил намалял с 10см. А , още е дълъг , казал си юнака и се върнал пак при жабата . Попитал я пак - жабо - обичаш ли ме ? Жабата пак казала не и като се върнал видял че е спестил още 10см . Е , айде да ида за последно , че да си го оставя 20см. , ще ми е достатъчно , казал си нашия човек . Речено сторено , отишъл пак при блатото и попитал жабата : Жабо - обичаш ли ме ? Жабата този път се намръщила и викнала : Аз нали ти казах бе - не, не и НЕ ! |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 13, 2012 19:53 Заглавие: |
|
|
Eдно куче го разхождали из пустинята
а то си викало
-бре мамка му
-че няма едно дърво да се изпикая _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
ddarkk Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2012 11:46 Заглавие: |
|
|
Един мъж все натяквал на жена си, че е много дебела:
- Я се виж, ма, дупето ти е колкото една пералня!
Легнали си те вечерта и на мъжа му се прищяло и взел да я побутва.
Събудила се жената и рекла:
-Аааааа, айде сега, за един кирлив чорап, цяла пералня няма да въртя. |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2012 2:26 Заглавие: |
|
|
Жена натяква на мъжа си че е дебел.Най накрая се разбират са отидат и питат доктора.И той установил че за теглото на мъжа той трябва за е по висок
-Брей мама ти женска Видя ли ма не съм дебел а просто съм нисък кво да правя _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2012 11:00 Заглавие: |
|
|
Късно през нощта баща влиза с шут в стаята на петгодишния си син Иванчо и го изритва от леглото:
-Ей, келеш! Да си пипал оная книжка?"Кама Сутра"?
-Ъъъъ.. Да,тате..
-А да си рисувал нещо по картинките?
-Ъъъ..Да, тате.
-А сега бягай оттатък да разплетеш майка си!
— Аууу, разсипа се сол - на скандал е.
— Може пък да се размине?
— Не, скъпи. Вече се настроих!
-Иване, ти знаеш ли какво е инерция?
-Не !?
-Ето, жегата свърши, но... организмът продължава да иска по пет бири на ден.
При психолога жена - цялата насинена, раздърпана, бинтована...
Докторът:
- А! Защо изглеждате така? Какъв е проблема, разкажете?
- Ами докторе, мъжът ми мноо кърка, и кат се прибере мотан у дома и ми дава едни тукати... и те така.
Докторът:
- Ясно... Гледай сега - приготви си отвара от лайка и следващия път като си дойде мъжът ти пиян, още щом чуеш че отваря вратата, започваш да си жабуркаш устата с тази отвара. И така 30 - 40 минути всеки път!
След две седмици пак тя пак. Тотална промяна. Изглежда блестящо, излъчва спокойствие и здраве, пърха от жизненост.
- Докторе, направо не мога да повярвам как едно толкова просто средство може толкова много да помогне!
Докторът:
- Мдааа... Виж мойто момиче, има ситуации в които най-полезното е да си запушиш с нещо устата и млъкнеш за известно време. Помага! _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2012 20:49 Заглавие: |
|
|
В едно заведение един си пие пиенето
ама му се допикало
и да не му изпият пиенето оставил бележка
-не ми пийте от питието изплюх се в него
отива изпикава си и се връща и вижда бележката допълнена
-и аз и аз и аз и аз
-----------------------------------------------------------------------------------------
Същата ситуация само че пише
-Боксьор тежка категория
и намира дописано
-Бегач на дълги разстояния _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
|
|
 |
az_jor Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2012 18:51 Заглавие: |
|
|
Зайо Байо преспал с лъвицата. Лъвът обаче, имал усет за тези неща и разбрал че нещо не е наред. Пита лъвицата "Кой беше?", а тя не казва. Ядосал се лъвът, разфучал се, не можел той да остави работата така... Строил всички горски животни пред покоите си и се развикал:
-Казвайте бързо, кой беше!? Казвайте, защото всичките ще ви изям!
Животните мълчат и се споглеждат уплашени, наш Зайо стои най-отзад и гледа сеир - кой би заподозрял него.
Дочула гюрлутията, някъде отзад се задала хиената, тя винаги последна научавала новините, никога не била в час и не знаела какво се случва около нея. Доближила заека и попитала:
-Зайо, какво става тук? Всички сте се събрали, мен пак никой не ме е поканил...
-Ами, за какво да те каним, ти без друго нямаше да искаш да дойдеш. Лъвът е решил да се пенсионира и пита кой иска да го замести на царския пост.
В този момент лъвът за пореден път изревал:
-КОЙ???
Хиената не чакала втора покана и заподскачала:
-Аз! Аз! Аз!
Лъвът я видял и направил еднозначен жест с лапата "ела ми тука". Хванал хиената за парцалите и я набутал в пещерата си. Никой не видял какво точно се случило в пещерата, но отчаяните писъци на хиената подсказвали за най-лошото... И така десет дни...
На десетия ден лъвът пуснал хиената да си върви. А тя била печална гледка: едното око било насинено, другото било толкова подуто, че дори не се виждало, едва ходела с два крака на кръст, защото другите два били ранени, а гледката отзад била... потресаваща...
Така хиената закуцала бавно и неуверено по пътеката. Скоро стигнала до едно дърво под което на сянка се бил излегнал заекът. Като я видял, той възкликнал:
-Ооо, хиено! Кога стана цар, кога смени походката... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|