| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
antonat Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2012 7:42 Заглавие: продажба и монтаж на контролери за отваряне на входни врати |
|
|
Предлагам продажба и монтаж на контролери за отваряне на входни врати. Подходящи са за жилищни блокове и за външен монтаж. Работят с чип-карта тип ключодържател, както и с код или в комбинация и от двете(по ваш избор). Свързват се към действащи домофонни системи или самостоятелно. Предимствата на използването им е в това, че не се използва секретен ключ за отваряне на входна врата ако сте излезли за малко и се е хлопнала вратата- просто си набирате кода за достъп и сте отново вкъщи .Един чип е на цена от 1.90 лв. при интерес не се колебайте да се свържете с мен. Имам снимки на изградени обекти при интерес мога да ви изпратя на имейл. Аз съм от гр. Варна за други градове пращам по куриер !
Цена: Контролер- 45лв.
Чип за отваряне на врата- 1.90лв.
Захранващ адаптер(ако е нужен) 12V 1A -16лв.
Монтаж и програмиране за гр. Варна - 50лв.
Телефон за контакт:0877/646064
e-mail:[email protected]
Антон Атанасов |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Plamskia Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2012 8:36 Заглавие: |
|
|
| Когато спре тока или се изключи захранването какво правим тогава.И не казвай че има батерия. |
|
|
 |
Данаилов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2012 9:20 Заглавие: |
|
|
| Колега дай някоя снимка на контролера. |
|
|
 |
antonat Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2012 18:11 Заглавие: |
|
|
| Ако спре тока и не ви се отваря с обикновения ключ за входната врата, предварително при монтажа се свързва и акумулатор 12V , паралелно свързан с захранваща платка PS 817, Акумулаторът играе р4езервна роля при спиране на тока. Цената на това удоволствие с монтажа излиза около 50 лева. |
|
|
 |
Plamskia Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2012 22:28 Заглавие: |
|
|
| И напиши че при токов удар контролера се ошашква и трябва да програмира наново.Ейй.....интерсни сте като почнете да криете от недостатъците.И трябва преработка за механизма за заключване.Удари една черта и пиши -----цялото удоволствие с добавките струва толкова...... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2012 22:47 Заглавие: |
|
|
За токовия удар има решение за 5лв Иначе до колкото знам има такива случаи. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
lz1wvm Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 12, 2012 1:54 Заглавие: |
|
|
| Ако за 16 лева предлагаш PS817 и траф(без акумолатор),плащам си транспорта,прати ми 10 броя. |
|
|
 |
antonat Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 12, 2012 15:51 Заглавие: |
|
|
| Plamskia написа: | | И напиши че при токов удар контролера се ошашква и трябва да програмира наново.Ейй.....интерсни сте като почнете да криете от недостатъците.И трябва преработка за механизма за заключване.Удари една черта и пиши -----цялото удоволствие с добавките струва толкова...... |
Смятах да напиша освен за токов удар, какви варианти могат да се приложат за предпазване от наводнения и от земетресения!
като нямаш какво да правиш бъркай си в носа !!! |
|
|
 |
|