|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elcot Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 16, 2012 12:28 Заглавие: Въпрос за захранване на осцило Hitachi |
|
|
Добре де айде ремонт да бъде.
Здравейте , някои да се е сблъсквал с Хитачи осцилископ внос от щатите. Отзат пише че става само за 120В линия. Мисълта ми е дали да си правя труда да отварям кутията, дали има възможност за промяна на входящия ток вътре? или да му търся траф
Благодаря
Zdravkicha ми отговори "Купи му един траф 220V/110V съобразен с консумацията и не се занимавай с глупости"
Въпроса е дали си заслужава да дам 50тина лева или е нещо свързано с презапояване на две жици за това въпроса ми е към човек отварял такъв осцилоскоп. защото едва ли японците слагат различни трансформартори за различните страни в упътване се споменава за диапазон от работни волтажи не само 120/220В ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 16, 2012 12:40 Заглавие: Re: Въпрос за захранване на осцило Hitachi |
|
|
| elcot написа: | | въпроса ми е към човек отварял такъв осцилоскоп. |
Hitachi само 1 модел осцилоскоп/твоят/ ли правят ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|