Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Традиционна среща в Рибарица на 14.05.2005г.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2005 20:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ама не !! Тук Коцев няма пръст в тая работа.Единстеното което направих е да ви дам линка а тези снимки ги е снимал друг колега и ги е дигнал на този тъй оплюван NBS-SET форум. И ако имате желание да го разгледате ще намерите още много интересни неща. А че тия срещи са нещо велико само ние които сме ги посещавали си знаем.Щом имаше колеги още от петък там значи си е заслужавало.Нанков ми прати хубави снимки даже и на гадуларя но аз не умея и не знам как да ви ги покажа.
Абе всичко си беше ОК. дето има една приказка СИНДЖИРА СИ ИДВА ПЪК КОЗАТА Я НЯМА........ Laughing Laughing Laughing Twisted Evil
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2005 21:03    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
.....на този тъй оплюван NBS-SET форум........

Това майтап ли е?
Би ли дал линкове към теми в този форум (ако за него става дума) където е проявявано подобно отношение, моля.
Не разбирам смисъла на емотиконите които използваш, особенно на този Twisted Evil = twisted, а ти?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2005 21:38    Заглавие: Отговорете с цитат

За оплюването имах впредвид негативното отношение към браншовия съюз а нали форума е негов.
За човечетата си напълно прав че ги слагам малко кесим за което си вземам справедлива забележка.
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2005 22:30    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев, извинявай , но и това
Цитат:
За оплюването имах впредвид негативното отношение към браншовия съюз а нали форума е негов
не го разбирам. Изказването на друго мнение (от когото и да било) по никакъв начин не означава това което си написал. Да не говорим, че да се прави такава причинно - следствена връзка е доста преувеличено, но както и да е!
Сайта (официалната страница на когото и да е било) е едно, ако в нея има форум (място за обмен на мнения, което е нещо съвсем друго)- още по-добре, но той предполага общуване м/у хора много различни (за добро или лошо), а и доколкото си спомням, тук е изказвано едно единствено мнение по отношение на организацията НБС като такава, което в никакъв случай не е звучало като
Цитат:
оплюване
.
Ако според теб не е така, моля поправи ме.

А забележки за каквото и да е било не съм правил.

Странни разбирания се демонстрират.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2005 7:31    Заглавие: Отговорете с цитат

RC аз никъде по горе не съм споменал име още повече че ти си оплювал другия форум.Негативно отношение към браншовия съюз имаше още преди срещата във Враца / негативно разбира се от моя гледна точка / .В спора се ражда истината.Аз изказах моето виждане че са от полза такива срещи и мое лично мнение че е от полза също съществуването на такъв браншови съюз.А на Рибарица бяхме и членове и такива които не са и няма и да бъдат но в общуването помежду ни нямаше никаква пречка.Както и моите благодарности към теб защото колкото пъти съм те попитал за нещо винаги бързо и коректно си ми отговарял.
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2005 18:21    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
RC аз никъде по горе не съм споменал име още повече че ти си оплювал другия форум.Негативно отношение към браншовия съюз имаше още преди срещата във Враца / негативно разбира се от моя гледна точка / .В спора се ражда истината.Аз изказах моето виждане че са от полза такива срещи и мое лично мнение че е от полза също съществуването на такъв браншови съюз.А на Рибарица бяхме и членове и такива които не са и няма и да бъдат но в общуването помежду ни нямаше никаква пречка.Както и моите благодарности към теб защото колкото пъти съм те попитал за нещо винаги бързо и коректно си ми отговарял.

Позволете ми да се съмнявам в ползата от този съюз, явно ти не си запознат, че НБС-СЕТ иска да извади от списъка на занаятите не само нашата професия, но и професиите на всички колеги, които се занимават със сервизиране на електроуреди, включително и хладилните техници. Това смея да го твърдя, защото имам копие от писмото, адресирано до Националния Занаятчийски събор "Орешак - 2004" и до Националната Занаятчийска Камара. Това писмо е подписано от г-н Лулчев. Ако това беше станало, НБС щеше да бъде единствената организация, която да обединява всички колеги, включително и тези, които сервизират електроуреди.
Сега стана ли ясно защо не харесвам тази организация?
Нямам и никога не съм имал лоши чувства към нито един от колегите, не одобрявам само НБС-СЕТ, защото тя на думи защитава нашите интереси, а на практика работи срещу тях.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2005 18:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ама членовете на този съюз са имали камириерки на Рибарица Wink
Я виж тук .Какво ще кажеш не заслужава ли да си член на NBS. Laughing Laughing Laughing
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?t=855&start=15
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2005 21:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Tokio написа:

Позволете ми да се съмнявам в ползата от този съюз, явно ти не си запознат, че НБС-СЕТ иска да извади от списъка на занаятите не само нашата професия, но и професиите на всички колеги, които се занимават със сервизиране на електроуреди, включително и хладилните техници. Това смея да го твърдя, защото имам копие от писмото, адресирано до Националния Занаятчийски събор "Орешак - 2004" и до Националната Занаятчийска Камара. Това писмо е подписано от г-н Лулчев. Ако това беше станало, НБС щеше да бъде единствената организация, която да обединява всички колеги, включително и тези, които сервизират електроуреди.
Сега стана ли ясно защо не харесвам тази организация?
Нямам и никога не съм имал лоши чувства към нито един от колегите, не одобрявам само НБС-СЕТ, защото тя на думи защитава нашите интереси, а на практика работи срещу тях.

За сведение на незапознатите, НБС-СЕТ членува в НЗК.На срещата в Рибарица гост беше и г-н Рангел Чолаков, който в 15 минутна беседа сподели бъдещите трудности, свързани с членството в ЕС.Надявам се че ще се борим с трудностите ОБЕДИНЕНИ а не като:
МАЙСТОР-ИНЖЕНЕР
КАЛФА-СРЕДЕН ТЕХНИК
ЧИРАК-РАДИОМОНТЬОР
Струва си да се ПОМИСЛИ върху материята защото ще се печем на един и същ огън Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2005 21:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявайте, ама защо пак се почна...

Бях дал един цитат малко по-горе, ще го дам пак:

dimi написа:

Колеги,нашите работи в нашия сайт.Неслизайте на нивото на
сивата икономика.Показахме че сме сериозна организация с переспектива .....................

Да дам ли и линк?
Върнете се в началото
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2005 22:40    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:

Ще се опитам да не вземам повече участие в ТАЗИ тема.
Успехи ви желая.

Цитати много...
Струва ми се че е важно отношението по същество а не, този защо пише тук,онзи защо там.Обединява ни техниката и проблемите в сервизирането.Защо трябва да се натоварваме допълнително и с проблеми в общуването? Затова утре на църква и по три пъти "Отричам/ме/ се от Сатаната" и обратно във форума с най-добри чувства.Става ли Question Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Страница 6 от 7

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети