Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос относно дефект при LG 42LW659S

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivanov_km
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 16, 2012 22:22    Заглавие: Въпрос относно дефект при LG 42LW659S Отговорете с цитат

Здравейте!
Преди три дни въпросният телевизор му се появи вертикална черта спускаща се от горният край на видеопанела на долу с дължина около 7 см. Чертата се вижда на всички фонове единствено на черен не се забелязва, дебелината на чертата е колкото човешки косъм но много ясно видима. Предполагам, че се касае за дефект в матрицата, аз не съм специалист за това се допитвам до Вас в този форум. Телевизора е гаранционен и е закупен преди точно 5 месеца от Технополис. Аз ще върна телевизора за ремонт и знам, че въпросната матрица подлежи на подмяна, основното ми притеснение е каква матрица ще ми бъде сложена. Има ли вероятност да ми сложат по "скапана" (извинявам се за израза) от фабрично монтираната в телевизора и това да се отрази в качеството на картината в бъдеще ? Знаете ли каква е политиката на ЛГ в България при дефект в матрицата сменяват ли е с нова или предпочитат направо да заменят телевизора с нов. До колкото знам смяната на една матрица струва горе долу колкото нов такъв.
Ще се радвам да ми отговорите и се извинявам за лаишкият език дето имам но аз съм само един потребител Embarassed .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
zaioristu
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Авг 16, 2012 23:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще ти я сменят с нова със същото качество.Бъди спокоен.
ivanov_km
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2012 7:11    Заглавие: Въпрос относно дефект при LG 42LW659S Отговорете с цитат

Благодаря, zaioristu !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети