|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivanov_km Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 16, 2012 22:22 Заглавие: Въпрос относно дефект при LG 42LW659S |
|
|
Здравейте!
Преди три дни въпросният телевизор му се появи вертикална черта спускаща се от горният край на видеопанела на долу с дължина около 7 см. Чертата се вижда на всички фонове единствено на черен не се забелязва, дебелината на чертата е колкото човешки косъм но много ясно видима. Предполагам, че се касае за дефект в матрицата, аз не съм специалист за това се допитвам до Вас в този форум. Телевизора е гаранционен и е закупен преди точно 5 месеца от Технополис. Аз ще върна телевизора за ремонт и знам, че въпросната матрица подлежи на подмяна, основното ми притеснение е каква матрица ще ми бъде сложена. Има ли вероятност да ми сложат по "скапана" (извинявам се за израза) от фабрично монтираната в телевизора и това да се отрази в качеството на картината в бъдеще ? Знаете ли каква е политиката на ЛГ в България при дефект в матрицата сменяват ли е с нова или предпочитат направо да заменят телевизора с нов. До колкото знам смяната на една матрица струва горе долу колкото нов такъв.
Ще се радвам да ми отговорите и се извинявам за лаишкият език дето имам но аз съм само един потребител . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zaioristu Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 16, 2012 23:00 Заглавие: |
|
|
Ще ти я сменят с нова със същото качество.Бъди спокоен. _________________ Иес ъфкорс |
|
|
 |
ivanov_km Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2012 7:11 Заглавие: Въпрос относно дефект при LG 42LW659S |
|
|
| Благодаря, zaioristu ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|