Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Изгоряло дъно...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Fantastix
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2012 21:49    Заглавие: Изгоряло дъно... Отговорете с цитат

Здравейте.Наскоро ми изгоря дъното. А сега се сетих да почна да сменям сменяемите нещица с който мога да се оправя сам та на въпроса ако сменям с същите параметри дали може някоя част да ми изгори (HDD, Processor, Ram and Video Card). На въпросите дали си имам хабер от електроника имам си с запояване на кондензатори така си оправих дънната платка и захранването на това PC. Също без да искам изкъртих едни нещица на видеото и ги запоих наново. Компютърът си работеше едно вечер най нормално си го изключих а на другия ден не тръгна, черен екран вентилаторите бучат все едно излитат а той си е тих. На дъното има една пътека май му се вика пожълтяла с телефона няма да се види да снимам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
batencho
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Чирпан

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2012 22:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Мятай го в коша!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети