|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Sparky.Summer Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2012 11:00 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговора, Краси. Дирите ми престанаха да се разтварят от проявителя, но все още стоят размити.
Другият проблем е, че при нанасяне слоя започна да става неравномерен и на точки. Доколкото разбрах това се дължи на по-високата температура, при която го нанасям. Днес ще опитам да охладя спрея и платката в хладилник и после да пръскам. Дано не се получи конденз.
А ето това беше първият ми успешен тест с Positiv 20:
http://media.snimka.bg/s1/0979/028202910-big.jpg
А научи се с кой бутон се отговаря!И като виждаш че картинката е голяма и разпъва настрани-като линк  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2012 11:45 Заглавие: |
|
|
Имам усещането, че и с "mill"-овете нещо бъркаш.
Ето как изглеждат 5 и 8 мила на филм от фотоплотер правен в платкаджийница. 5-те не са много "стока".
 _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2012 13:24 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | А научи се с кой бутон се отговаря!И като виждаш че картинката е голяма и разпъва настрани-като линк  |
Наясно съм с кой бутон се отговаря и картинката изобщо не "разпъва" при мен. От българските особености на народо-психологията отърване няма 
Последната промяна е направена от Sparky.Summer на Пет Авг 24, 2012 13:32; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2012 13:30 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Имам усещането, че и с "mill"-овете нещо бъркаш.
Ето как изглеждат 5 и 8 мила на филм от фотоплотер правен в платкаджийница. 5-те не са много "стока".
|
С мерните единици съм доста наясно, благодаря за снимката.
Дирите, които съм отбелязал са точно 0.152 mm (6 mils) и 0.203 mm (8 mils). Така и не разбрах защо реши, че не съм наясно с тях. Да ти пратя ли файла, който съм пускал на филм за теста, за да се убедиш? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|