|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
chronometer Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 01, 2012 10:25 Заглавие: Некоректен потребител! |
|
|
Внимание! Некоректен потребител! Красимир Точев от Мизия, тел. 0886022231. Заявява, че купува обявена за продажба вещ, след което две седмици не счита за нужно да я освободи от Еконт. При опит за връзка с него или не вдига телефона, или обяснява, че още на следващия ден ще освободи пратката и не го прави. Ако искате продаваната от вас вещ да обиколи България за ваша сметка, без да получите продажната цена, това е човекът!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2012 23:53 Заглавие: |
|
|
С него и аз си поговорих. Искаше да му пратя София85 по Еконт, че преди маса време взел такъв за ремонт, изгубил го, и трябвало да го възстанови на човека.
В моя случай той се отказа преди телевизора да замине, но и аз се забавих с два или три дни от уговорената дата на изпращане. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 17, 2012 14:58 Заглавие: |
|
|
Добре дошъл в клуба на измамените от въпросния тип.Прочети темата от линка на Филипов.Не знам какво трябва да се случи ,за да се спре този.Напиши и под какво име е пуснал обявата,защото стария му ник,мисля че трябва да е блокиран в този сайт(може и да греша).  |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Окт 17, 2012 16:08 Заглавие: |
|
|
Ахахахха изгубил го. Да не би сервиза му да е хале колкото тия дето произвеждат боинг или еърбъс  |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2012 8:48 Заглавие: |
|
|
krasi_7201
Под този ник си писахме, но съвсем случайно попаднах на темата и ми направи впечатление телефона. Ако не бях обърнал внимание, че телефона в темата подозрително прилича, а после се оказа, че съвпада с телефона, написан в темата, и аз щях да съм в кюпа.
Възможно е също така това, че продавам телевизора в неработещо състояние да е изиграло ролята, но просто ми е жал да изхвърля изряден кинескоп. Преди време направих същото с една София81 с изряден кинескоп Toshiba, но онзи заемаше повече място, а този ще поседи още, та дано някой го употреби някъде. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|