Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

петна по кинескопа на JVC AV-29TS2EN
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2005 21:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Е той човека така си го отремонтирал че втори път едва ли ще посегне Laughing Добре че поне си признава. Very Happy
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2005 22:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте момчета,ми че то моят пост в цял процесуален казус се превърна,уважавам изкл'чително много желанието ви да ми помогнете ,пък си мисля във вашите начинания ,съюзи и прочие познанството с юрист не би било излишно,а специално за господин ELP,на него ще му предоставя безплатна консултация ,по какъвто и да е правен въпрос ,абсолютно безплатно и ще го приема лично в кантората си Smile Smile Smile желая ви успехи момчета ,нека не товарим този форум с моите дребни технически неудачи,благодаря ви още веднъж!,поздрави
адвокат Шейтанов
Върнете се в началото
Radko
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 7:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
vlad_o Пуснато на: Чет Май 19, 2005 2:29 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Пак изядохте хляба на някой колега

Ако толкова се страхувате за хляба си, то може би е добре този форум да стане нещо като съзаклятие само за "опитни потребители", и в него да се влиза само с някакво заклинание, известно само на тях, а останалите простосмъртни да имат достъп само срещу попълнени данни он кредитната им карта.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 10:49    Заглавие: . Отговорете с цитат

Тъй наречените от Radko опитни потребители сме станали такива след много безсънни нощи бачкане и сме чели дебелите книги докато са ни изтекли очите!Тъй че и аз мисля че не е редно информация да се предоставя на всеки и относно всичко ей така наготово!На начинаещи колеги-да,но на странични хора,купили си поялник от съседния магазин за всичко по левче и решили да си отремонтират уреда сами-сакъъън само и само да не дадат на някой квалифициран техник-20-30 лева-ТВЪРДО НЕ!В крайна сметка аз като ходя при адвокат си плащам-едно отваряне на ЕТ преди 5-6 години ми струваше примерно 150 лв или труда от ремонта на 10 телевизора тогава,ама отидах и си платих като поп на адвокат тогава,тъй че всяка жаба да си знае гьола!

Модерирано от RC
Темата се измести в друга посока и заминава в друг раздел, а според мен е най-добре да се прекратят дискусиите по нея.
Въпроса който беше поставен е решен, всичко останало са общи приказки.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 11:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мисля че е редно да даваме информация, човека ако е кадърен ще си поправи уреда, ако ли не - ще ни отвори малко повечко работа пък и ще разбере че не взимаме парите ей така без нищо, ще оцени труда който полагаме. Аз така мисля но може и да не съм прав, кой знае Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети