Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Stereo Receiver Kenwood RXD-F2 дава грешка

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hbfffm
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 13, 2012 15:41    Заглавие: Stereo Receiver Kenwood RXD-F2 дава грешка Отговорете с цитат

Здравейте, става въпрос за Kenwood RXD-F2

Проблемът е, че отказва да тръгне - включвам я в контакта, часовничето тръгва и когато натисна Power бутона уредбата "пали", завъртва cd changer-а и мига (това е нормалният старт за нея), но през това време се чува един бучащ (басов) звук в колоните, след което се чува едно реленце (при нормални условия това се чува при изключване на уредбата, при повечето е така) звукът спира, уредбата продължава да си свети, а на диспейа мигат само тиренца "--------- ----", т.е. няма номер на грешката. Отворих я, за съжаление нямам много опит, но се постарах да измеря с мултицет всички бушончета, които успях да открия и не открих изгорял. Съжалявам за аматьорското описание, но толкова мога...

Отказа да работи след като прекара цял ден в багажника на колата при относително високи температури, а и все пак я карах, въпреки че я бях закрепил доста сигурно ,така че да не се удря Confused

Разбирам , че със смотаното ми описание едва ли някой ще успее да разбере къде е проблемът, но като цяло искам да попитам - кой е най-честия проблем с таква признаци и съответно, дали си струва да я нося на сервиз, при положение че е доста старичка : ) Фен съм на марката и бих искал да си я запазя, а дори не откривам сервиз за Kenwood техника.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
hbfffm
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 13, 2012 16:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Съжалявам, но изтриването на въпроса ми не ми дава задоволителен отговор, спазил съм правилата на раздела и ще ви помоля да ми върнете темата !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 13, 2012 16:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Къде да ти я върнем?И защо да ти я върнем?Нещо да има измерено,проверено или ще си бълваме празни приказки?Тук сме техници и даваме насоки въз основа на конкретни резултати след направени измервания из "болния уред".Не сме Държавната Статистика и не работим с Теория на Вероятностите..."Може ли да е от това,може ли да е от онова?"...Ами може да се държи така въпросната уредба по 10001 причини.Насочи се към сервиз.Има стикната тема за клиентите търсещи сервиз-намери си някой от твоя град и толкоз...Въобще не е задължително да е специализиран за точно тази марка!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети