|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hbfffm Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2012 16:28 Заглавие: Към модераторите ! |
|
|
| В началото се изненадах защо подобен форум е с толкова ниска активност, сега разбрах - заради отношението към потребителите ! Не можете да модифицирате теми без причина и още повече - без накрая на поста да пише от кого е намесата и поради какви причини с цитат от правилника, който прочетох и чиито правила спазих, въпреки това темата ми беше изтрита МИСТЕРИОЗНО, без да знам от кого и защо - така форум НЕ се прави ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2012 16:39 Заглавие: |
|
|
Ай не ми обяснявай кво да правя за да не ти обясня къде да идеш...Аман от акъллии-някой да те е питал да ни даваш насоки за това как трябва да изглежда форума,че аз нещо се не сещам??Сам си признаваш че не разбираш бъкел от електроника и същевременно си тръгнал да даваш акъли за това как трябвало да изглежда един "форум за електроника".Все едно аз да ида да давам акъли кво да се промени в Софийската Филхармония.
| Цитат: | | Не можете да модифицирате теми без причина и още повече - без накрая на поста да пише от кого е намесата |
Мъ така ли?Тва къде го пише-във Всеобщата Харта за правата на човека ли?
Аман от народ дето като не му се угоди на акъла и не му се сипе отпреде наготово и почне да квичи и недоволства.Под "угоди" се разбира да се хване за ръчичка,въз основа на безсмислените му писания да си получи "удовлетворителен отговор".Па и ако може да го научим на АБВ на електрониката та барем изклинчи двайсте лева дет трябва да ги даде иначе на сервиз...Не разбрахте ли че тук никой с нищо не ви е длъжен????Още по-малко да ви обучава на АБВ на електрониката.Очевидно си нямаш хал-хабер от това с което си се захванал(и и сам си го признаваш)-от което следва точно и ясно-посещение в сервиз.Не виждам нищо неясно.
Като искаш да си я отремонтираш сам-във форума съм качил поне десет книжки за начинаещи,във файлообменника няколко за аудиотехника.Сядаш си на гъзо няколко месеца-четеш фундаменталните неща от електрониката,сядаш мериш и идваш тук с конкретни въпроси "тук измерих толкоз волта в точката А,а трябва да са толкоз,що така?".Научете се че форума е място в което някой който си има понятие, но не му достига малко, получава мъничкото недостигаща му подкрепа от останалите за да си реши проблема.Но форума не е място в което ще дойде всеки който има две ръце и нож и заради това че имал ръце и нож,останалите са длъжни да го направят проф.Чирков.Ми нито останалите са длъжни,нито със писане по форумите се става професор. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|