|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hbfffm Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2012 16:38 Заглавие: Внимание ! |
|
|
Пиша тук, защото явно само в този раздел ще отговоря на свещенните правила (НАДЯВАМ СЕ) ! Относно темата ми - както казах - направил съм измерванията, които мога и сам разбирам, че не са достатъчни - точно заради това съм написал, че не очаквам конкретни отговори, а някой да ме насочи или поне да ми каже какво да измеря, със сигурност човек с опит веднага ще може да ми даде някаква идея! Хубаво като не отговаря на правилата - трийте си. Не разбрах темата ми с оплакването в раздела за форума - тя пък кое точно правило ви нарушава или просто сте почитатели на цензурата.
Бих искал да ми изтриета регистрацията и постовете, защото НЕ искам да бъда в брояча "Имаме 673639 регистрирани потребители", от които сте изгонили 67360 потребителя. Айде успех с "модераторското" ви кошче, виждам че ви доставя голямо удоволствие. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2012 16:41 Заглавие: |
|
|
Готово.Изпълнена е молбата ти.За всичко друго ти е отговорено в останалите ти две теми.Само че когато човек се захласне да пише,без да чете какво му отговарят става така.Чукча-не читател... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|