|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Виновен или невинен? |
| Виновен |
|
24% |
[ 16 ] |
| Невинен |
|
75% |
[ 50 ] |
|
| Общо гласове : 66 |
|
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2012 21:21 Заглавие: |
|
|
zapad :
| Цитат: | Ditronix написа:
а химна на SESKA с огромен кеф ще го пея на мачовете ви в регионалните групи!
Айдееее, и тая тема отиде по дяволите, или си мислиш, че всичко сЪ върти около синия отбор? |
Що бе,аз като хапна основното обичам и десертче
ggg3:
| Цитат: | | Никой от тези, които до сега защитават този човек не се е обосновал смислено и законово аргументирано а и няма как да го направят, за това им се налага да изпадат в някаква дълбока словесна алабалистика! |
Добре.Казвай какво сносно имаш у вас и може да те посетят "носачите на щастие"! Ти наясно ли си какво ще преживееш само ако видиш такъв изрод да влиза в дома ти??? Готов да те наръга с отверката или с нещо друго? А ако той не дай си Боже посети майка ти ил;и баба ти? Кой закон позволява на наркомани,цигани или други изроди да отиват в чужди домове да обират или трепят? Я се освестете! На никого не го пожелавам,ама явно има хора дето не могат дори да си представят какво е това да те нападнат и посегнат на собствеността ти,на теб самият или на твои близки! Аман от алтруисти! То бива човек да е добър,ама да съм бунак не съм съгласен! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2012 21:36 Заглавие: |
|
|
Отече се дискусията... Лагери, заглушители, изроди...
ggg3 е прав - трябват аргументи:
Има предварителна подготовка - изработва незаконен пистолет. Целенасочени действия, положени усилия, умения... 10 години е бил ченге - държавен хрантутник (тези дето се възмущават че плащат - плащат не само за наркоманите...). Отлично знае за какво иде реч. За какво го е преправил? Какво може да върши с пригоден за убиване пистолет? Да убива или да си го тика в задника?
Без пряка заплаха, без неизбежна самоотбрана и при бягство на крадеца от мястото. Обвинява, осъжда и екзекутира на улицата, по светкавичната процедура... |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2012 22:07 Заглавие: |
|
|
| Че той и Калашник имал , не смятам да е света вода ненапита , това е по сведение на хора от квартала , може да им се вярва . Всеки да си носи кръста ! |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2012 23:23 Заглавие: |
|
|
Тц, тц, тц, явно никой от пишещите тук не се е сблъсквал в първо лице с такива работи. Аз съм. Бедна Ви е фантазията на какво ще бъдете подложени макар и да мислите, че сте жертва. Разбиха ми къщата и пристройката в другия край на двора. Няма помещение в което да не са влизали и обърнали с главата надолу. В процеса на разследването се опитаха мен да изкарат виновен. Откъде съм ги имал тия неща, имам ли документи за тях. Все едно мога да им покажа фактури за медната пръскачка на дядо ми, бакърените тави и съдове на баба ми, дрелката купена от бившата СССР или осцилоскопа купен по Интернет.
И друго - и моите родители, и аз винаги сме помагали на такива. С дрехи, храна и пари. Колкото можем. До тук беше.
Имам си законно оръжие от над 10 години и знам как да го използвам законно и не толкова. Съжалявам, но прошка за крадци и наркомани няма да има. Моите от няколко месеца са в пандиза след над година разследване. Ако бях ги набарал в къщата, делото отдавана щеше да е приключило.
Пожелавам на добрите самаряни, които ги защитават да им дойдат на "гости" такива наркоманчета болни от СПИН и да си "поиграят" с децата им. Пък после нека им спретнат по една маса за добре свършената работа. Друга песен ще пеят тогава.
Пожелавам тази вечер успех на всички крадци - да не ги хващат сензори и аларми и да направят добър оборот. Наркоманите да си намерят евтина и качествена дрога и да се отцепят както му се полага в нечие чуждо жилище с готини и самички щерки.
 |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 0:24 Заглавие: |
|
|
Някой друг да си разкаже историята, че да си поплачем?
После да подкрепим убиеца и да го възпеем като герой!
Отивам да драйфам... |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 2:39 Заглавие: |
|
|
prasse , ти наясно ли си с живота .В едно общество първо трябва да се промени съзнанието а това става най бързо със сопата. Не те знам на каква възраст си ама питай близките си за чичко Пиночет , прочети малко за Чили и си мечтай да отидеш на екскурзия там сега с този наш занаят.Предпочитам да бях живял 5-10 години под диктатура отколкото да се гърча 23 години в простотия. А така наречената държава като не мисли за мен еб.л съм ти законите в борбата да живот те не важат.А за конкретния случай човека е бил АФЕКТИРАН , но това в съда явно не е взето под внимание , това е силен довод за оневиняването му а и него е гръмнал при още първата кражба а при опит за поредна такава. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 7:47 Заглавие: |
|
|
prasse :
| Цитат: | | Някой друг да си разкаже историята, че да си поплачем? |
Що бе,защо ти е друга история? Тъй като гледам,ти има за кого да плачеш! Специално ти,тъй като ти чета постовете,си фитилджия-от тия,дето раздухват споровете и после четат и се кефят! Защото човек с позиция по въпроса не може да напише цитираните от мен думи! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 8:11 Заглавие: |
|
|
| Не, идеята е да не се отклоняваме от темата и да не си разказваме историите. Обсъжда се - виновен или невинен е Опиц! |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 8:20 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Ditronix написа:
Добре.Казвай какво сносно имаш у вас и може да те посетят " | Заповядай, радвам се, че обичаш да пееш!
Сега сериозно:
И аз като теб не оправдавам крадеца и напълно съм съгласен, че законите ни не са достатъчно строги, но не мога да се съглася, че за всяка кражба трябва виновният да се наказва със смърт и то без съд и присъда. Ако тази анкета беше добре фомулирана, съм убеден че и ти щеше да гласуваш -(не), защото не съществува никакъв закон (писан или неписан), който да оправдава умишленото убийство. Присъдата от 5 години изобщо не покрива деянието на извършителя- толкова би трябвало да получи само за незконното притежание на оръжие и неправомерната му употреба. За сравнение ще кажа само, че за убито бездомно куче законът предвижда до 5години, за изнасилване-15 а вие искате за умишлено убийство да се раздават награди.
hidrazin, ние какво да ти пожелаем- може би , децата или внуците ти да станат наркомани и някой да ги застреля за удоволствие ли?
Мисли преди да пишеш тук, ако не разполагаш с тази екстра е най добре изобщо да не пишеш. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|