| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 19:06 Заглавие: Къде е шашмата? |
|
|
ЦЪК1... ЦЪК2...
Какво мислите за това нещо? Е ли възможно и ако да - защо, а ако не - къде е шашмата? Много внимателно гледах да видя има ли други кабели освен разклонителната кутия на стената, и разклонителя на масичката. Не видях кабели, но и показаното как е направено не си обясних.
А това... за него какво мислите? Е ли това възможно, и някой играл ли си е с подобни неща? _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 21:16 Заглавие: |
|
|
На първия клип винаги има нещо извън кадър - първо част от топчето кабел, после левият край на разклонителя.
На втория не се знае какво има зад краката на масата.
На третия няма последователност - не се вижда оставянето на вентилатора на пода след разглобяването. Като се смени кадъра вентилатора вече е на пода. Между кадрите какво пречи да цепнат мокета и да пъхнат от долу проводниците. |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 22:18 Заглавие: |
|
|
За третото с цепването на мокета и аз се замислих, но от друга страна гледах един клип с два компакт диска, на които налепиха магнити, сложиха ги на обща ос така, че да се отблъскват, и като завъртяха горния, той продължи да се върти сам, поклащайки се.
Има неща, които не знаем, но които неща хора като Тесла, Бедини, създателят на Тестатика и още много други са знаели, но които неща са изгубени за обикновеният техник и занаятчия.
Отделно на ръка съм чел, че ако завъртим алуминиев диск през магнитно поле, отделената топлинна енергия ще бъде няколко пъти повече, от колкото ако същата мощност, с която въртим диска я вложим директно в реотани. Не съм имал обаче възможност да проверя дали това е истина. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 22:35 Заглавие: |
|
|
Подарявам четири магнита от хард на тоя който го повтори. А ако ми направи едно такова работещо получава осем магнита от хард с наложен платеж за моя сметка.
И между другото форумите метафизика и илюзионисти не са тук. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 23:37 Заглавие: |
|
|
Ехее перфектния вентилатор за WC то. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2012 23:56 Заглавие: |
|
|
Ами то аз за какво подарявам осем магнита, ако ми го спретнат!

Последната промяна е направена от hidrazin на Пон Сеп 17, 2012 0:37; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2012 0:22 Заглавие: |
|
|
Аз "улових" космическа енергия с помощта на CD! И пак така си работи! (Чудя се как не ме домързя да си играя да правя тази дивотия посред нощ). Не разбрах за какво се дават магнитите... Вижте все пак ТУК _________________ http://www.youtube.com/watch?v=yqoy8aGFRAU |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2012 0:49 Заглавие: |
|
|
Браво ))) |
|