| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2012 17:20 Заглавие: TDK TBD489NR LCD Inverter - елиминиране на защитата |
|
|
Acer Aspire 8930 е лаптопа и матрицата е с две лампи.Проблема е ,че едната лампа по късно и по трудно пали и защитата на контролера на ивертора msc1697 "вижда " разликата и гаси инвертора .Лампата не е все още съвсем зле и като позагрее си работи нормално .Руснаците са дебатирали по този въпрос и не са стигнали до никъде или общо взето дали да се излъже защитата или да се сложи 68pf 3kv вместо лампата .Матрицата е голяма и с една лампа няма да може да се освети равномерно .Първия вариант с елиминация на защитата по ми харесва но от това което четох не разбрах как.ако някой има някаква идея да сподели. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2012 21:52 Заглавие: За лампата |
|
|
| Почнала ли е дегенерация на лампата процеса се развива с лавинообразна скорост... По-добре я смени, иначе като излъжеш защита след два месеца клиента ще те одумва на всеки срещнат как си се усрал. А знаеш как става, ако излезе приказка, че сестра ти е курва, иди обяснявай, че нямаш сестра! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2012 22:56 Заглавие: |
|
|
Добър съвет но аз търсих техническа информация а не съвети как да си върша работата с която се занимавам от доста години и прекрасно знам коя лампа до къде е стигнала.Доста други варианти има но в случая аз искам да разбера как да сваля защитата на този контролер. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|