|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2012 22:00 Заглавие: |
|
|
Фикри Нури уцели .Преди малко се прибрах и реших преди баня да пробвам с обикновена хартия и о,чудо!-не се размазаха .Единствения кусур е,че я празвих набързо и не я "допекох" и някои площадки не излязоха,но това е бял кахър при положение,че площадките на чипа не се размазаха
Като постигна финалния резултат може да постна някоя снимка  _________________ Може и да бъркам..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitre Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2012 8:07 Заглавие: |
|
|
и аз съм правил по този метод,но при мен несе размазват пистите,а след ецването на платката самите писти стават на ситни дупчици.
На каво се дължи това? |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2012 12:11 Заглавие: |
|
|
| mitre написа: | самите писти стават на ситни дупчици.
На каво се дължи това? |
На недостатъчна плътност на тонеара върху текстолита. |
|
|
 |
erolchy Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2012 15:58 Заглавие: |
|
|
Здравейте, имал съм същият проблем и намерих решението като пробвах с друг тип хартия, или по точно по книжарниците в момента се продават едни гланцирани картони с различни цветове, сигурно сте ги виждали, та аз използвам тях. Особеното при тях е че се минава добре с ютията и след това не го отлепям а го потапям във топла вода и изчаквам около 20 мин. и след това я търкам с меката страна на гъбичката докато не останат само пистите, но понякога ми оставя малко от картона само върху самите писти и това не е фатално даже е по добре, тъй като има по добро покритие.Така ги правя аз и от доста време нямам никакви проблеми  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|