Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Традиционна среща в Рибарица на 14.05.2005г.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2005 22:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Boiko написа:
RC написа:

Ще се опитам да не вземам повече участие в ТАЗИ тема.
Успехи ви желая.

Цитати много...
Струва ми се че е важно отношението по същество а не, този защо пише тук,онзи защо там.Обединява ни техниката и проблемите в сервизирането.Защо трябва да се натоварваме допълнително и с проблеми в общуването? Затова утре на църква и по три пъти "Отричам/ме/ се от Сатаната" и обратно във форума с най-добри чувства.Става ли Question Very Happy

Boiko, с цялото си уважение към теб искам да ти задам само един въпрос, ако ми позволиш:
Ти участваш ли по някакъв начин в управлението на НБС-СЕТ ?

П.П. Пак повтарям, не съм против никого лично. Просто си имам мнение за тази организация (НБС-СЕТ), живеем в демократична страна и имам право на собствено мнение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2005 23:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Boiko, Boiko...
и защо трябва да четеш и Tи Евангелието като дявола (ако трябва да вляза в тона на един друг пишещ тук, който може да бъде удостоен с подобни цитати).

Пак ще си позволя да попитам и може при случай пак да ме цитираш, НО защо не се последва този призив?
dimi написа:

Колеги,нашите работи в нашия сайт.Неслизайте на нивото на
сивата икономика.Показахме че сме сериозна организация с переспектива .....................

И понеже не знам защо го приемате толкова лично (и въпреки това продължавате със завидно усърдие да участвате именно тук и като търсещи, и като даващи съвети в което няма нищо лошо, то е само оценка на ползата от този форум) ще си позволя и аз да дам един цитат:
Boiko написа:
Колеги,
Сайта на НБС проработи.Подробностите за срещата в Рибарица са тук:
http://www.nbs-set.com/
Филипов,предлагам ти да заключиш темата и обсъжданията да бъдат пренесени тук:
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?t=766

Между другото след това което си цитирал има още едно две мнения с които съм нарушил обета, можеш да цитираш и тях, но по възможност с предизвикалите ги, моля.

Имам регистрация и във въпросния форум ( и тя се различава с около20-тина дена от твоята), но познай защо си изтрих всички мнения там (в момента има едно, провокирано от един умник)?
Това само за сведение.

Лека вечер ти желая.

Boiko, понеже виждам, че аз докато съм се "плюнчил" с отговора Tokio е писал и се чудя защо мислиш, че трябва да се ангажира вниманието на участниците на даден форум с отношенията на някаква организация (с най-добри чувства, това беше лицемерно разбира се но така се казва, но аз съм много далече от Вашия бизнес)...?
Това ли е мястото?
Нека да се пренесе темата (дискусията) тук

http://www.nbs-set.com/forum/viewforum.php?f=7&sid=6589bb60efe3c714fc14521276c7c509
нещо против?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 5:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Tokio написа:

Boiko, с цялото си уважение към теб искам да ти задам само един въпрос, ако ми позволиш:
Ти участваш ли по някакъв начин в управлението на НБС-СЕТ ?

Tokio,
Отговора е тук: http://www.nbs-set.com/rakovod.htm
По горе си позволих да те цитирам само и само в интерес на истината, защото това/в синьото/:
Цитат:
Нямам и никога не съм имал лоши чувства към нито един от колегите, не одобрявам само НБС-СЕТ, защото тя на думи защитава нашите интереси, а на практика работи срещу тях.

просто не е вярно.
RC,
Това което цитираш:
Цитат:
dimi написа:
Колеги,нашите работи в нашия сайт.Неслизайте на нивото на
сивата икономика.Показахме че сме сериозна организация с переспектива .....................

е така. Има там раздел,който е видим само за членове на НБС.В скоро време ще има сериозни изменения по отношение на база данни,прикрепени файлове и др.Но това ,както цитираш, са си наши работи.
Позволих си да призова /неколкократно/ за обединение в борбата с трудностите в бранша и не се отказвам.
Приятна почивка през уикенда.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 7:06    Заглавие: Отговорете с цитат

До тук писаното от мен беше 50% в кръга на майтапа и 50% истина.

А сега пиша сериозно.
Първо според мен това е раздел Общи приказки и според мен тук можем да си чешем езиците

Второ ако има някаква забрана в този форум да се поместват и други неща които не са свързани с електроника кажете и го приемам.
Аз просто поставих линка от другия форум за да се видят снимките от срещата и не виждам с какво съм се намесил в тоя форум. Ето вчера един пита в тоя форум от какво му тропа предницата на колата.Трябваше ли да го нахокаме че тук не е за коли а вижте колко хора му отговориха .Аз му пратих линк с форум на Фолцфаген и с това наруших ли нещо на тук в тоя форум.

И трето Никой никого не задължава да членува където си иска.
И така трябва да бъде.Помощ и съвети получавам и давам без значение кой какво пита и кой къде членува.

Аз по тая тема преключвам и желая успех и нови срещи на всички. Very Happy
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 10:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Темата я отключих за да може
Цитат:
Всеки може да сподели кой ял, кой пил, кой друго правил.
Моля всякакви разборки на тема NBS-SET да бъдат пренесени на съответното място, както вече беше цитирано многократно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 19:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Boiko, нямам нито намерение, нито желание да споря повече. Това, което си написал:
Цитат:
Позволих си да призова /неколкократно/ за обединение в борбата с трудностите в бранша и не се отказвам.

и аз го споделям безрезервно. Смятам темата за приключена, но ако някой проявява интерес към цитираното по-горе от мен писмо, мога да му го изпратя да се запознае с текста му.
Пожелавам на всички колеги лека и доходна!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети