|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rumensat Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2012 7:49 Заглавие: търся платка EAX37632202 (LD73c) и BN41-00582B |
|
|
търся платка EAX37632202 (LD73c) от LG 32LB76
на етикета
85EBR010-2770
GNM8516-08073
EBR39300503
другата - BN41-00582B е от Samsung plasma 42" PS-42D5S
няма етикет и е с един тунер
0888541710 Румен
Последната промяна е направена от rumensat на Сря Сеп 26, 2012 8:43; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2012 8:12 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нови и от двете.Напиши си реалните парт-номера на блоковете,а не тия глупости дето си дал сега.Пише ги на хартиен стикер.На самсунга е BN9.....,на LG-то е EBR3/EBT3...И ги придружи със суфикс-кода на LG-то и модел-кода на Samsung-a(пише ги на капаците).
А ше препрограмираш на босия цървулите.То като има разлика в насищането с елементи,LVDS-изхода и т.н.-кво ще програмираш...Аман от народ дет си мисли че всичко става с дъмпове...
P.S.LG-то е ясно-имаме го този.За самсунга като няма номер напиши модел-кода на апарата-пише го на капака-
PS-42D5SX/XEC примерно.
Според зависи модел-кода блока ти вероятно е BN94-00682A/B/C - те ползват текстолит BN41-00582B.Имам на склад BN94-00662B/C които ползват пак текстолит BN41-00582B и са от PS42S5SX/XEC - според мене става на мястото на твоя,панела е един и същ.Точно 00682 са спряни от самсунг и за него не мога да помогна.
Цената за двата блока ти е на лични.
P.S.И ай да не ми пълниш ПМ с подобни скодоумия-
| Цитат: | | като триеш съобщенията не печелиш нищо, само твърдото решение да не купувам нищо от теб. |
Имаш си вече една тема,няма нужда да избълваш още десет за същото.Когато темата придобие нормалния вид за тема пусната от техник-тогава и ще се върне обратно в раздела.Парт-номера на двата блока,модел-код на единия телевизор,суфикс-код на другия.
Щото доколкото следя нещата които ми написа на пм на самсунговия блок има и други цифрички,които те домързя да напишеш в темата.
На LGто ти се каза вече какво да дадеш-така и не разбрах що суфикса не го даде нито в едната тема,нито в другата(изтритата).А във втората която беше избълвал освен че пак пропусна да дадеш и него,че и парт-номера ами и модела на телевизора който беше написал беше друг(32LB75).Когато човек иска да му помогнат няма да е лошо поне да се държи малко-по-сериозно а не да пише "през куп за грош".
А дали ще купиш нещо от мене честно казано ми е през оная работа... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|