Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Уреди против гризачи.
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bulta
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2012 9:26    Заглавие: Уреди против гризачи. Отговорете с цитат

Здравейте от мен, нов съм във форума и ми е първа тема така че се извинявам ако мястото и не е тука. Проблема ми е че за 3 дена хванах 7-8 мишки в кухнята. Жена ми побесня след втората.Но си излизаха от дупката все едно са си у тях. Преди седмица през нощта ме събуди един пор ли беше бялка ли или невестулка не знам гледахме и отражението на терасата мъчеше се да слезе при комшиите понеже гледат кокошки. След това се появиха и мишките помислихме си да не бягат от това животно.Раздигнахме всичко в кухнята и към комина видяхме дупка с размерите на три пръста. Запълних я. И тия дни ще правя тарашване на всички стаи. Мисълта ми беше дали тези устройства работят ефикасно. Моля ви дайте съвет за тях http://www.otrovi.com/borba-s-grizachi/elektronen-ured-sreshtu-grizachi-pr-220.1.html
Това не се издържа вече.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bad_boy_2
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2012 9:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Вземи си котка или капан за мишки. Тия електронните ... я свирка без топче, я глуха акула. Very Happy
Сега като му прочетох упътването все повече прилича на китайска свирка без топче.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2012 9:48    Заглавие: Отговорете с цитат

" Уреда променя съществуващото електромагнитно поле около кабелите на електроинсталацията"................
Бреееееййййй .......тоя уред ми прилича малко на ония за икономия на ток , но е по-евтин Very Happy
Върнете се в началото
bulta
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2012 10:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Имаме капан за мишки с тях ги хващаме сега ама те излизат ли излизат. За това решихме да видим за това устройство. А в двора е пълно с котки. Не сме имали мишки друг път сека как плъзнаха не знам. Жена ми не иска да стъпва в кухнята повече. Дано това устройство да има ефект че нямаме друг избор Confused
Върнете се в началото
bad_boy_2
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2012 10:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако чакаш това да ти гони мишките по-добре свиквай от сега нататък ти да готвиш.
Върнете се в началото
bulta
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2012 10:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми значи да не давам излишни пари на вятъра така ли?
Върнете се в началото
bad_boy_2
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2012 10:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно така. Не давай пари за тази глупост.
Върнете се в началото
ivan jelqzkov
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: с.Трилистник Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2012 17:54    Заглавие: Уред Отговорете с цитат

Честно да ти кажа,че преди около 3 години купих такъв уред от Пловдив-току що беше спечелил златен медал и т.н.-купих за вилата на баща ми.Проблемът-уреда наистина работи,както си пише че след около седмица се наблюдава повишена активност и други изброени признаци че уреда смущава мишия комфорт,обаче след третия месец като че ли мишките свикнаха с уреда и той вече не е ефективен а е включен и си работи-излъчва Embarassed Така че ти решаваш,от мен да знаеш че е временно решение. Idea
Върнете се в началото
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2012 18:53    Заглавие: Re: Уред Отговорете с цитат

ivan jelqzkov написа:
след около седмица се наблюдава повишена активност....обаче след третия месец като че ли мишките свикнаха с уреда и той вече не е ефективен

Да се разбира ли така : след седмица мишките се увеличават /по брой или по щькане/ и след няколко седмици още , хич не им пука и продьлжават да щькат сьс по-ниска активност и увеличен брой ? Баси уреда ! баси златния медал Rolling Eyes
П.С.
Преди години и аз имах доста мишки на вилата . Отнякьде дойдоха сьсели и ги изядоха . Сьселите обаче се нароиха яко и сега се чудя как да ги разкарам тях . Преди сьселите, имах котка и сьсели нямаше , но имаше ....мишки . Май ми трябва пак котка ........ После ще се мисли планот Very Happy
Върнете се в началото
vladimir_ki4ev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2012 22:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблема в случая е, че трябва котка със сертификат за ловене на мишки. Иначе още едно гърло!

А! И котката да е женска, че мъжете за нищо не стават!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети