| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 30, 2012 14:34 Заглавие: центално заключване |
|
|
Здравейте, от няколко дена търся модул за ценрално заключване за кола с дистанционно, но не мога да намеря с функция за управление с два входа. На входовете се подават минуси от ключетата на вратите, отключване и заключване. Питах в няколко фирми, които продават аларми за коли, но не могат да намерят с два входа. Помагайте с информация от каде може да се купи такъв модул.
http://prikachi.com/images.php?images/202/5327202f.jpg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 30, 2012 20:00 Заглавие: |
|
|
| dodov написа: | | Здравейте, от няколко дена търся модул за ценрално заключване за кола с дистанционно |
този модул няма дистанционно _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
hunter_88 Опитен потребител

|
|
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2012 21:38 Заглавие: |
|
|
Благодаря за информацията, но от прочетеното в упътването, няма как да се подаде управляващите минуси от ключа на ключалката, със завъртване на ключа. Тези минуси се подават като вход, за управление на модула. Ти как си ги монтирал, без да използваш ключалките ли? |
|
|
 |
hunter_88 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2012 23:15 Заглавие: |
|
|
| Ами досега съм монтирал на три форда те се управляват с положителен импулс при отключване и заключване едното реле се ползва с нормално отворен а другото при нормално отворен контакт ключалките си остават активни ако пожелаеш с ключ да отвориш. Просто намирам постоянен + и подавам на релетата. Ти на каква кола искаш да монтираш модул. |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2012 23:41 Заглавие: |
|
|
Какво общо има Форда с колите? Пък и ел. инсталациите им са под всякаква критика. Все съм виждал недоделки, ама като тях няма.
Особено пък таблата на Ескорта. Побеля ми главата от тях.
В края на краищата за каква кола става въпрос? |
|
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2012 0:27 Заглавие: |
|
|
Колата е японска, мицубиши. Не става с плюс, микро ключетата на ключалките подават минус. Има поставен и имобилайзер и той има връзка с модула за дистанционно управление на централното заключване. Японците са го измислили толкова сложно с това управление на минуси и плюси. Бях пуснал една тема във форума, един нормален DRL модул за дневни светлини, не може да се монтира. От превключвателя за светлините / къси, дълги / се подава минуса, а от релета плюса за едни фарове.  |
|
|
 |
|