|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cosmel Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2012 1:36 Заглавие: mastech мнения |
|
|
Здравейте.Решил съм да си купя един мултицет що годе хубав.Обикалях по магазините разглеждах доста модели но се срещнах само с марките "Мastech" и "Uni-T".Колебая се коя марка е за предпочитане и изобщо има ли смисъм да се влагат пари за надпис-марка или мултицет за около 20-30лв ще свърше същата работа.Лимита ми е някаде до около 40-45лв.Не се занимавам с електрониката професионално,а само като се наложи.Изискванията ми към мултицета са V,A,~V,~A,R,hFE,отпушване на диоди,за предпочитане е да мери Т,С.
Последната промяна е направена от cosmel на Пон Окт 01, 2012 13:29; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2012 13:17 Заглавие: |
|
|
Да ти кажа,все тая е какво ще вземеш. Ти не си наясно,че нещото се нарича МУЛТИЦЕТ,а не мултицеП и мислиш да работиш с него.... Много интересна ситуация..... да речем,че е печатна грешка,ама ти пет пъти го пишеш по един и същи начин.... _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
cosmel Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2012 13:26 Заглавие: |
|
|
грешка на езика !
вече съм редактирал. |
|
|
 |
Tsvetkov Опитен потребител

Регистриран на: 13 Окт 2003 Мнения: 392 Местожителство: Хитрино, Шуменско
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2012 19:16 Заглавие: |
|
|
| С тез пари може да си вземеш този МУЛТИЦЕД, инак ако избираш само от двете посочени марки, първата е за предпочитане. |
|
|
 |
Wisi Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|