|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
naasko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 22, 2004 19:28 Заглавие: Как да свържа една аларма за кола ? |
|
|
Здравейте безкрайно много ви моля да ми помогнете, имам една аларма лисчето се е скапало и на платката вътре пише CAR508/SOL
Като и пусна 12 волта като натисна дистанционното алармата испиуква един пат и после като го натисна пак издава та ра ран и цаква реленцето мисалта ми е ще може ли някои да ми каже как да я свържа така, че да работи.
Самата аларма е самата сирена а от нея излиза антенка и една букса като я вклуча в колата в буксата и започва да пищи а иначе смятам, че работи понеже като и дам само 12 волта реагира на дистанционното. В самата букса има червена жичка до нея синя и кафява
А под кафявата е зелена под синята е жълта а под червената е бяла.
Отделно излиза черна която е вързана към минуса или на винтче към ламарината на колата самата аларма се побира в малко по отворени шепи
Благодаря на всеки които може да ми помогне |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
atanaspopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 12:51 Заглавие: |
|
|
| Dai malko podrobnosti |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|