Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ за една авто аларма

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
naasko
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 22, 2004 20:14    Заглавие: Помощ за една авто аларма Отговорете с цитат

Здравейте безкрайно много ви моля да ми помогнете, имам една аларма лисчето се е скапало и на платката вътре пише CAR508/SOL
Като и пусна 12 волта като натисна дистанционното алармата испиуква един пат и после като го натисна пак издава та ра ран и цаква реленцето мисалта ми е ще може ли някои да ми каже как да я свържа така, че да работи.
Самата аларма е самата сирена а от нея излиза антенка и една букса като я вклуча в колата в буксата и започва да пищи а иначе смятам, че работи понеже като и дам само 12 волта реагира на дистанционното. В самата букса има червена жичка до нея синя и кафява
А под кафявата е зелена под синята е жълта а под червената е бяла.
Отделно излиза черна която е вързана към минуса или на винтче към ламарината на колата самата аларма се побира в малко по отворени шепи
Благодаря на всеки които може да ми помогне
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети