| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
motif Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2012 9:56 Заглавие: Инсталиране на нов домофон |
|
|
Здравейте...Днес ми тупнаха в ръцете новия ми домофон и ми казаха да си го сложа сам Моля Ви помогнете! Ще съм много благодарен....Ще кача и снимки на двата модела
Ако имате представа просто ми трябва да знам кои цифри кабели на кои от новата машина да сложа Мерси предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2012 18:55 Заглавие: |
|
|
| За да ти се помогне трябва по вече информация. Напиши модела на новия домофон. Упътване няма ли? Искай му схема на свързване на този, който ти го е хвърлил в ръцете! |
|
|
 |
motif Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2012 19:22 Заглавие: |
|
|
| Модела е някакъв измислен - Balkanbit WL-06DFbC a стария е Домофон ЕД-401 |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2012 20:50 Заглавие: |
|
|
Чакай малко,кой то го "тупна'? Нещо не разбирам? поясни каква е ситуацията,моля те. Как така някой ти го сипва и те кара да си го монтираш? _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
motif Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2012 21:17 Заглавие: |
|
|
Смениха цялата система във входа,но ние бяхме на почивка и останах само аз на който не бяха сменили домофона.Домоуправителя дойде,даде ми апарата и каза:"Тъй като майсторите вече сложиха домофоните на всички а теб те няма,ето ти домофона,предполагам си технически грамотен и ще можеш да го сложиш".Да,аз съм грамотен ама тук нещата не са чак толкова прости.Ако беше с 2 жици ок,ама са 5.Ако объркам най-малкото ще изгори домофона  |
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2012 21:19 Заглавие: |
|
|
| Отиди при комшията, черпи го една ракия и през това време виж как са му свързали домофона. |
|
|
 |
motif Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2012 6:42 Заглавие: |
|
|
Добър съвет...И аз за това бях се сетил в крайна сметка Мерси много за бързата Ви реакция  |
|
|
 |
batencho Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2012 9:45 Заглавие: |
|
|
| Може да идеш и до комшийката! Като гледам кви локуми разтягате извикай някой техник или този който ги е монтирал те са длъжни да дойдат макар и за един човек има си протокол! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2012 9:47 Заглавие: |
|
|
| И махни мостчетата горе вдясно , че ще пре**беш цялата домофонна инсталация на блока . Чудя му се на акъла на домоуправителя ви , как така дава на куцо и сакато да си прави промени в съществуващата инсталация , утре като се обърка нещо и спре да работи - ще трябва да вика фирмата , която ги е слагала , а те как обичат такива самодейности само .....! Ще дойдат за един човек - ако са им платили за тази работа и ако имат уговорка за това , иначе има да си чакат . Пък и дали са точно така нещата - кой знае , колко пъти се случва някой вика - аз не ща да плащам , не ми слагайте домофон и после почват със самодейностите , гледали сме го този филм ! |
|
|
 |
|