| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
marekkk Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 13, 2012 18:33 Заглавие: Къде да свържа AUX на Grundig Aura +СХЕМА |
|
|
Имам фабричен касетофон в колата Grundig Aura v3.
Тук има и ->СХЕМА<- на самия касетофон.
Правих няколко опита, но безуспешно, да пусна сигнал от изхода за слушалки на джобен MP3 Player. Лъжа касетофона да влезе в режим на TAPE (касетка), но нищо не се чува. Помогнете къде е най-добре да свържа такъв вид сигнал на кой чип и кой негови крака. На мястото на главата не съм пробвал понеже не бил много хубав звука от там.
Благодаря за вниманието!
Последната промяна е направена от marekkk на Нед Окт 14, 2012 10:34; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
erolchy Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 13, 2012 19:23 Заглавие: |
|
|
Хмм... схемата ти малко ме обърква така разделена, но там отзад 18,19 пин на първата секция нали пише CD-in-L нещо такова защо не пробваш там, пак и защо не пробваш с fm трансмитер, качеството на звука не е лошо, ако пък не искаш изчакай някой може да ти види къде се намира усилвателя в схемата и да ти каже кои са входовете му...
Успех! |
|
|
 |
marekkk Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 14, 2012 11:55 Заглавие: |
|
|
| erolchy написа: | | Хмм... схемата ти малко ме обърква така разделена, но там отзад 18,19 пин на първата секция нали пише CD-in-L нещо такова защо не пробваш там, пак и защо не пробваш с fm трансмитер. |
Това отзад е за CD-changer и без него не мога да вляза в режим на CD.
Трансмитера се смущава от какво ли не, а пък има една MP3-ka, която вече не ползвам и искам точно тя да ми влезе в употреба. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 14, 2012 14:06 Заглавие: |
|
|
| Не мога да намеря на схемата къде ти се намира усилвателя, ако ти се отваря касетофона го отвори и вътре трябва да има една интеграла която е монтирана към охладителен радиатор та, ако ми кажеш какво пише на нея мога да потърся къде се подава входния сигнал на усилвателя, а ако не ти се отваря ще трябва да изчакаш някой друг който може да намери къде ти е входа на схемата тъй като на мен ми е трудно да го открия.. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 14, 2012 14:26 Заглавие: |
|
|
| erolchy написа: | | Не мога да намеря на схемата къде ти се намира усилвателя, ако ти се отваря касетофона го отвори и вътре трябва да има една интеграла която е монтирана към охладителен радиатор ... |
Ама и ти си един помагач
На 31-ва стр. от документацията ->TDA7385. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
dodov Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 14, 2012 17:23 Заглавие: |
|
|
Да вярно хем 5-пъти я гледах, та като си разделиш жилата на кабела от мп3-то този който е оплетката го слагаш на маса, а този по средата тънкия го слага на кондензатора CC1611V и CC1613V а другия на другите два кондензатора на 31-ва страница както каза колегата и би трябвало да стане..  |
|
|
 |
|