| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Нейч Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 23, 2012 15:08 Заглавие: BECKER MEXICO BE2330 RDS - dump |
|
|
Здравейте ,
Омотах се с този BECKER и ми е необходима помощ от колега! Касетофона пристига с диагноза "изписва wait...." , Клиента си имаше карта на която е написан серийния номер на радиото и кода му. Оставих го включен за да даде достъп , след това набрах кода но не го приема! След третия опит пак следва чакане....
Пробвах да презапиша неговия dump на нова памет , резултат нямаше- не си "харесва" кода и т'ва сие. Ето му го и въпросния негов бин: http://dox.bg/files/dw?a=adb81c8420 с код 4651. С калкулатор излиза , че трябва да е 4649 но и той не стана.
След това изтеглих от нета този dump с известен код (0250) http://dox.bg/files/dw?a=856b869dd6 , "налях" го , кода си се прие успешно , всичко си заработи по него освен , че липсваше звук! Предположих , че нещо бин-а не е наред , защото пък и го изтеглих от data.bg и беше с 0 сваляния.(не знам защо се усъмних по този критерий) За трети опит изтеглих от поляците (elktroda.pl) този http://dox.bg/files/dw?a=a4f524b4d9 но пък с не известен код. По калкулатор излиза 4566 но не е той!
Молбата ми е , ако някой може да помогне с работещ dump с известен код , или пък ако знаете на кои адреси е кода за да пробвам полския dump и в същото време да видя , защо не си "харесва" неговия си.
BECKER MEXICO BE2330 RDS с падащ панел.
SN: BE2330V5010905
процесор: SAB 80C535-N
памет: 85C92
ето го и външния му вид: http://www.dndservices.co.uk/becker-mexico.html
Благодаря предварително на всички и успех! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan jelqzkov Нов потребител

Регистриран на: 10 Апр 2011 Мнения: 25 Местожителство: с.Трилистник Пловдив
|
Пуснато на: Вто Окт 23, 2012 19:25 Заглавие: Re: BECKER MEXICO BE2330 RDS - dump |
|
|
| Смятах кода на последния дъмп и ми излезе 4576,а не 4566-така че пробвай. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Окт 23, 2012 21:48 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | | ............... |
Тука хората си говорят за кодове по дъмп.Правиш ли разлика за смятане на криптовете в дъмпа с това по сериен номер.Или важното е да се трупат постове и да си във всяка тема присъстващ И като се поомаже дъмпа какво правим с твоя калкулатор-смятаме ли ,смятаме.... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 23, 2012 21:56 Заглавие: |
|
|
Какво да изяснявЪт.Той вече налял 5 дъмпа-даже не знае кой е оригиналния(ако има такъв в това радио).Ако радиото е минало през накой като мен ,твоя калкулатор може да си го сложиш на десктопа да ти мига за красота. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 23, 2012 22:01 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | Ако радиото е минало през накой като мен .... | Вече си го пуснАх в другия крачол ...
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 23, 2012 22:06 Заглавие: |
|
|
Какво да изяснявЪт.Той вече налял 5 дъмпа-даже не знае кой е оригиналния(ако има такъв в това радио).Ако радиото е минало през накой като мен ,твоя калкулатор може да си го сложиш на десктопа да ти мига за красота.
След последния ти едит в горния пост вече съм сигурен,че в обществото си пълен неудачник,търсещ доказване във форумите. Успокой се малко и излез да пиеш една бира -може някоя мома да ти върже и да ти покаже паравилния бряг . _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 23, 2012 22:18 Заглавие: |
|
|
Опитай да пишеш адекватно, не само да плямпаш !
Ако трябва чети още и може да разбереш нещо. И пиши грамотно , каквото и да пишеш 
Последната промяна е направена от emoome на Сря Окт 24, 2012 11:33; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Нейч Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2012 10:44 Заглавие: |
|
|
| Искрени благодарности на ivan jelqzkov , кода е верен, радиото запя! Благодарности и на emoome за линка към правилния калкулатор! Проблема ми е бил наистина в тава , че не съм използвал правилния калкулатор. Само за информация ще кажа , че кодовете не съм ги смятал по бин-а а в самия бин се вижда серийния номер на уреда на , който е принадлежал въпросния бин. От там вече с калкулатора ..... Другото важно нещо е , че никога не пиша върху старата памет , всякакви опити правя върху нова с цел да не се омаже оригиналния бин а и да спазвам някаква колегиалност към следващия колега , който евентуално ще рови въпросния уред след мен ако аз не се справя!(връщам си оригиналната не пипана памет и издавам уреда) |
|
|
 |
|