Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Страничен шум от 5.1 система

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
knockouta
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 24, 2012 1:24    Заглавие: Страничен шум от 5.1 система Отговорете с цитат

Здравейте приятели, пиша в този форум за първи път. Преди няколко месеца си купих колони 5.1 Logitech и си свиреха перфектно. Но след време се появи едно бучене постоянно. Реших, че е кабел или от пц-то. Но след като му извадих всички кабели и оставих само на колоните нямаше ефект. Включих го в самостоятелен контакт... ефект няма. Четох форумите на някой Logitech имали проблем се решава като се махне едно удължение между кабела от щепсела до захранването (не знам защо изобщо беше сложено).. ефект пак нямаше. Включих само главната колона (понеже тя е с усилването) ефект пак няма... Продължава да бучат. Бученето не се усилва при усилване на звука. Като намаля докрай и спира. Отворих буфера, защото са там кондезаторите, но не видях надути. Имам някакъв опит с техника, така че ако имате съвети давайте смело. Дано съм бил изчерпателен. Само да добавя,че не мога да ги върна гаранционно, защото ги взех с мене в чужбина преди месец. Във форумите на Logitech никъде няма отговор на въпроса. Оказа се че това масов проблем на този модел Z506.
Благодаря Ви предварилтено.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети