| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
loshiqa Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2012 13:19 Заглавие: Телевизор Prolux 14'''PRTI 02 дистанционното не работи |
|
|
Здравейте преди няколко дена дистанционното отказало да работи.
Аз пуснах камерата на телефона и при натискане на бутоните диода си пресветва от което съдя ,че дистанционното си работи , но каде да търся проблема телевизора си работи перфектно но не риагира на дистанционното |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2012 13:27 Заглавие: Re: Телевизор Prolux 14'''PRTI 02 дистанционното не работи |
|
|
| loshiqa написа: | | ...Аз пуснах камерата на телефона и при натискане на бутоните диода си пресветва от което съдя ,че дистанционното си работи ... |
Подобен тип проверка може да бъде еднозначна само в случай, че на камерата не виждаш нищо.
Тогава то еднозначно не работи.
Това, че виждаш нещо не означава, че работи както трябва, и че телевизора ще го "разбира".
Проблема може да е както в дистанционното, така и в телевизора, нищо, че | loshiqa написа: | | телевизора си работи перфектно |
_________________ RemoteControls |
|
|
 |
loshiqa Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2012 13:31 Заглавие: |
|
|
| добре какво ще ме посъветвате немога да намеря друго такова дистанционно те са 1 на ... а не искам да закупя универсално и да се окаже проблема в телевизора |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2012 13:39 Заглавие: |
|
|
Подписа под съобщението ми виждаш ли го? _________________ RemoteControls |
|
|
 |
loshiqa Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2012 14:15 Заглавие: |
|
|
| благодаря и без подписа ти това решение го зная принципно не исках да се хвърлям на дистанционно про положение ,че се пак има признак на живот в него и може би проблема е в тв-то |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2012 14:20 Заглавие: |
|
|
Там има координати за контакт с мен.
Могат да се обсъдят някои неща и да се прецени дали, или.
Можеш вече и на PM, за да не пълним темата. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2012 14:24 Заглавие: |
|
|
Питащия,къв е смисъла от всичкото ти тва блаблабла,че на мене нещо ми убягва???RC ти каза какво да направиш,ти си продължаваш с безсмисления си монолог.Кат не ти се дават пари можеш да прегърнеш телевизора и да идеш в близкия сервиз-там със сигурност имат универсален пулт,марката е достатъчно масова за да я има във (кажи-речи) всеки така че не виждам кво...Или да идеш при някой комшия,познат и т.н. който има универсално дистанционно.
Много ми е чудно обаче "и после кво" ако излезе че повредата е у телевизора-не ти се дават пари за пулт,а ще дадеш пари за осцилоскоп за да разбереш кое е повредено ли???
Айде да стига тая тема... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|