| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2005 19:36 Заглавие: |
|
|
TV servise Гошо от Варна ми я прати точно същата схема и сега ти я изпращам по пощата ти.Дано я получиш и ще коментираме. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 19:41 Заглавие: |
|
|
С въпросния монитор стигнах до положение че заработва захранването и светва му зелената лампичка отпред и нищо повече.Аз вече го купих за 20лв. и не ми се ще да го допотроша и да се уча на него.За това питам ако някой който се занимава с ремонт на монитори и се наема да го направи да ми се обади .Имам му схемата ясна и четлива.Не е ремонтиран от други а само аз дето съм сменил един транзистор и две схемички .Може пък дае и нещо елементарно но всяка жаба да си знае гьола .Така знам аз.След две седмици имам ходене до Бургас и бих го взел със себе си ако някой от тоя район се врече да го види.Пък и от друго място да е имам две коли и нямам проблем с разтоянията  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 22:46 Заглавие: |
|
|
Я да си го направиш и да не се излагаш!!! Време е и монитори да вземеш да правиш (това беше майтап 50:50 -аз имам на 447к схема ако и твоята е същата "светни" ми един "РМ")  |
|
|
 |
|