| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
soton Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2012 11:09 Заглавие: |
|
|
Ако питаш какво може да се направи от това нещо,направо да те разочаровам-нищо.
Усилвателя е с крайни лампи EL34 но изходния трансформатор е с високоволтови изходи 120v,което според мен не може да го ползваш за домашни условия.Едно време обикалях из разни читалища и училища да събирам същите усилватели и уредби,сега само ми се подмятат за да ми пречат. _________________ Only The Best Is Good Enough! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2012 11:55 Заглавие: |
|
|
Аз питам почналия темата. Знам че е с EL34. Като учех в техникума имаше такава и аз се занимавах с нея. И изходър може да се превключи на 30V и мобе да се използва и за стандартни колони. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
soton Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2012 0:38 Заглавие: |
|
|
Филипов:Когато писах поста го правих както трябва но системата ми отказваше да приеме снимките и на края ми писна и ги написах като линкове.
Чиков:Идеята ми е да я реставрирам и за това търся схема,а ти ако имаш такива парчета от подобни уредби пиши на лични че ме интересуват. _________________ Защо да е просто като може да е сложно!
0878640251 скайп:naskogeorgiev61
близо до Sofiq |
|
|
 |
|