Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос към г-н Бойко Божков и УС на НБС-СЕБТ
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 07, 2012 15:18    Заглавие: Въпрос към г-н Бойко Божков и УС на НБС-СЕБТ Отговорете с цитат

Пускам умишлено темата в този форум защото във другия подозирам какво ще и се случи. Twisted Evil
Имам следните простички въпроси-във връзка с достъпа до т.нар. закрити раздели-моя ник кога ще мине към въпросната група наречена "реален сектор"?Данните са ми написани и оформени-така както ги изисквате преди всички останали които се новопоявиха от въпросната група.Със сигурност аз съм първия който си е въвел име на фирмата и булстат.След като въвеждате дадени правила,молим да си ги спазвате!
На зададения към Вас въпрос на лични получих следния отговор който за мене си е жива пародия-
Boiko написа:
В поле "Професия /заемана позиция в бранша/" има въведени данни извън бранша СЕБТ.
"Тв.Сервиз/Магазин за електронни компоненти/Внос и търговия на електронни компоненти"
Редактирай полето и активирам достъпа.

Или аз нещо пропускам или "ТВ.Сервиз" мисля че си е баш в бранша.Между другото същото нещо седи и в профила на Весо Ботевградски-
Цитат:
СПЕЦ ПО ЧЕРНА,БЯЛА И КЛИМА Т-КА ,ТЪРГОВИЯ И СЕРВИЗ НА КАСОВИ АПАРАТИ

Написал съм това с което се занимавам точно и ясно.Занимавам се и с преводи от руски/английски,също и с гъбарство.Или за да мога да съм в тази група трябва да зацепя ходенето по горите и преводите и по цял ден да клюмам в сервиза!?
И не да ми звъни Лулчев по телефона и да ми мъкне вода от девет дерета че "това на Весо не било същото".Между другото Лулчев нещо гузен ли е че ми звъни по телефона???
Вместо да тероризирате людете с някакви измислени правила,букви,буквички и алинейки от тях що не вземете да подгоните хората които са регистрирани със съвсем нереална информация-
този човек не се казва така-
http://www.nbs-set.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=3225
И в предната му редакция на профила името му беше българо-мохамеданско.
На този потребител имената също са променяни многократно в профила-
http://www.nbs-set.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=9842
И сега пак не са му реалните(казвам го щот го знам кой е).
А модератора на новите ви раздели доскоро беше от някво село и се занимаваше със "селскостопанска техника".За купищата други регистрирани профили с професия "зевзек","астронавт","гинеколог" и т.н. да не говорим.
И още нещо ви питах-като се тупате у гърдите какви големи защитници сте на бранша срещу сивата икономика-що дири сред членовете на съюза ви(ония "зелените") господина Васил Панчев?Аз съм готов да си изкарам всички данни че работя реално-ако в замяна получа данните с които той е бил регистриран в НБС и по-конкретно дейноста му на селото,там у двора,дет няма ни табела ни нищо(там,там-на дебелата сянка,дето много обичаш да си пиеш ракията-знаеш прекрасно къде)...Предложено беше и това на господина Лулчев,на което получих отговор-"не ми дръж такъв тон".
Излагате се.Очаквам да получа достъп до въпросния раздел с профила,който ми е оформен така както си е.И извинение и от теб и от Лулчев.Не защото ми трябва въпросния достъп,а защото е редно да има няква справедливост.Дали аз съм от бранша или не съм не го решавате вие двамцата.Като ви гледам нивото на познания смело мога да кажа че и двамата сте доста далеч под нивото.Но не го казвам,нали?През ръцете ми са минали толкова уреди,колкото вие двамата не сте сънували.И има кой да каже дали съм от бранша или не съм.
В противен случай просто ви предлагам да си въведете още една алинея в правилата-"че те не важат за Божилов,че Божилов във вашия форум няма никакви права.А ако ли пък по случайност нещо сме пропуснали и съгласно правилник той има некво право,то правилника скоропостижно ще бъде променен така че вече да няма.".Бил си по Америка-там има една фраза-казва се "джеримандър" за един сенатор дето сакън за да го изберат въвел специален закон според който създал избирателна област която да включва обаче само регионите,които го подкрепят,а други далеч по-близки географски райони били услужливо пропуснати.Картата на така съшития с бели конци избирателен район придобила вид на някакво митично праисторическо чудовище-което вестниците нарекли в чест на сенатор Джери-"джеримандър"-
http://teodordetchev.blog.bg/photos/9221/original/573px-The_Gerry-Mander.png
В България има много подобни случаи-примерно "поправката Ванко1"
Като гледам писането на правилата във вашия форум не се отличава изобщо от тези практики.Не искам да взимам отношение за професионалните ти качества-но за "джеримандърщина" и "ванковщина" получаваш от мен оценка "отличен 7".И един съвет-кандидатирай се за "политик/лобист/законодател"-ще направиш пари с тая си дарба.

P.S.Гледам че на Весо профила сте му го редактирали-така като сте набрали темпо викам да продължите-
http://www.nbs-set.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=9734
Цитат:
ksp.electronics_didi
Групи: Регистрирани потребителиЗатворена групаЧленове на НБС
Име и фамилия: диана
Адрес за контакт: софия младост4
Професия (заемана позиция в бранша): продавач

http://www.nbs-set.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=8039
Цитат:
KATZARSKI99
Групи: Регистрирани потребителиЗатворена групаЧленове на НБС
Име и фамилия: Емилия Кацарска
Адрес за контакт: София ж.к."Хаджи Димитър" бл.69
Професия (заемана позиция в бранша): магазин /сервиз аудио-видео техника

http://www.nbs-set.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=9607
Цитат:
Ивайло Тодоров
Адрес за контакт: София, Младост 1 бл.1г
Професия (заемана позиция в бранша): управител

"Управител" на какво?На водопад може би?И професията "управител на незнайно какво" откога е в бранша на НБС?
Да изреждам ли още?Що трябва да се лъжем кви сме и кви не сме??
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 07, 2012 21:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Г-н божков,така и не получих отговор на въпросите които ви зададах(а няколко пъти минахте през форума тук,включително и през раздела).В горния ми пост има поне 10 неща с които сте нападнат вие самия и вашата организация.Защо така нещо нямате доблестта да се защитите?Или просто нямате аргументи??Направил съм си акаунта така както вие искахте-сега очаквам да удържите на вашата мъжка приказка и да си получа достъпа-
Boiko написа:
В поле "Професия /заемана позиция в бранша/" има въведени данни извън бранша СЕБТ.
"Тв.Сервиз/Магазин за електронни компоненти/Внос и търговия на електронни компоненти"
Редактирай полето и активирам достъпа.

Принтскрийн от профила ми преди и след промяната,принтскрийн от правилата за достъп до раздела-в които никъде няма записано изрично че е забранено да има описани и алтернативните занимания на дадена фирма освен сервизната дейност,както и принтскрийни на по-горните профили(които са на същото дередже като моя но имат достъп) вече потеглиха към Комисията за защита от дискриминация.Останалото което е на хартия потегля утре сутрин и то.
Между другото вашата организация се пише голям борец срещу сивата икономика,нал тъй?И магазин "Кацарски99" е май основния спомоществувател на вашата организация,нал тъй?Защо тогава като преди време повдигнах коментара във вашия форум че съм пазарувал много пъти от там и нито един път не съм получавал касова бележка то този коментар беше изтрит,като беше придружен и с гневен отговор от вас самия?А десет минути след този ти коментар започнаха да ми се трупат купища лични съобщения от Джорангес(който никога дотогава не беше ми писал) все в този стил-
Цитат:
Да правиш свирки на циганите по строежите

Виж сега, бойко,тази конфронтация не съм я започнал аз.Но аз съм този който ще ви довърши.И преди да си помислиш-"тоя па кво драматизира нещата за такава дреболия".Не,не ги драматизирам...Просто сега сте ми паднали на сгода.И тоя път прошка няма да има.
И си чакам достъпа!Ясно??
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 07, 2012 22:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov, изобщо не разбирам смисъла на темата ти в този форум в който обсъждаш нещо за друг форум, па макар участниците да са регистрирани и тук?
До колкото разбирам нямаш проблеми всичко това да го напишеш и там?
Със същия успех можеш да го направиш и в своя форум, където също има някакви правила за достъп и участници регистрирани и в тези два.
Никой не е длъжен да ти дава отговори тук и да се пренася полемиката в този форум, за неща които нямат никаква връзка с форума и раздела.

Не адвокатствам на никого, но според мен е повече от неуместно.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 07, 2012 23:16    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:
До колкото разбирам нямаш проблеми всичко това да го напишеш и там?

Нямам проблем да го напиша и там,само че там ще изчезне на секундата.Както стана когато повдигнах въпроса за касовите бележки-темата отиде в небитието.
RC написа:
Никой не е длъжен да ти дава отговори тук и да се пренася полемиката в този форум, за неща които нямат никаква връзка с форума и раздела.

Не казвам че е длъжен,въпрос на доблест е да го направи.
Приеми темата като критика към въпросната организация,правилата и(и най-вече начина по който те се пишат комуто и както е угодно).А не като някакви лични конфронтации,дрязги и т.н.Като такава тя си има своето място тук-и не виждам нищо с което да е в разрез с правилата.В темата точно и ясно изразявам вижданията си за въпросната организация НБС.Имам право на мнение за нея нали така?Имам право и да го изкажа публично,нали така?Сметнал съм че раздела
Цитат:
За всичко, което не попада в някой от другите раздели

е най-подходящия-тук съм я и пуснал.Мисля и че съм се аргументирал достатъчно добре с линкове(ако трябва ще го направя и с принтскрийни) че правата ми там са били системно и тенденциозно нарушавани.
Те между другото както се пишат правилата там-така се и спазват.За елементарни провинения има наказания,други далеч по-тежки минават под мълчаливото одобрение на бойко(мен примерно пишиков там ме е заплашвал със саморазправа).За това говоря-а не за някакви лични отношения-с бойко се ненавиждаме,така е било и така и ще бъде.

И кво лошо има че аз казвам някакви истини за въпросната организация??Не мислиш ли че е дошло време да наречем нещата с истинските им имена и да покажем НБС в нетолкова бялата и светлина?Прост пример-тази организация представяла бранша в страната.Е хубаво,ама ръководителя и не може да различи ТХО от импулсен трансформатор-
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=12963
Защо мислиш че е цялото това подскачане да се пише хем скрито(та да не се гледа резила),хем неглиже(щото не щем а често и не можем да оформяме като хората).Щот тук тва нещо го не може и коцевщините отиват скоропостижно най-долу.Ай да поговорим за това,ако другото за коет говоря е прекалено "остро"!?
За тупането по гърдите кой защитавал интересите на бранша да поговорим-кой ги защитава реално-ние тук(дет нямаме никви подобни претенции) или те там(дето определено имат такива)-
Щото тук такива "мъкички" не виреят-
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=12915
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=12498

Виж за колко много неща може да се поприказва покрай въпросната организация.Тамън 3 клавиатури можем да изтъркаме по въпроса.
Ако Пламен сметне темата за нередна-нека я изтрие.

Последната промяна е направена от Bojilov на Сря Ное 07, 2012 23:42; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 07, 2012 23:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
...Нямам проблем да го напиша и там,само че там ще изчезне на секундата....
....Ако Пламен сметне темата за нередна-нека я изтрие.

Ами напиши и си направи screenshot и като изчезне, тогава си търси правата по подобен начин.
Начина ти в този му вид е неуместен, неадекватен, безсмислен и без никаква "файда" дори и за теб самия.
Модератор съм в този форум преди теб и достатъчно са ме "хранили" и мен.
Моето мнение е, че темата ти в този и вид е повече от неадекватна и мястото и не е тук.
Моля без повече коментари. Позицията ти е ясна.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 07, 2012 23:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Човече,ти досега не разбра ли че никакви права си не търся!?И никаква "файда " не гоня.Просто показвам въпросната организация в малко по-друга(и не толкова хубава) светлина.И не виждам причина да не го правя.Това нещо не е в разрез с никакво правило на форума.
Хайде-нека някой да се изкаже да защити въпросната организация,друг да каже нещо против нея.Лошо няма.Там така или иначе подобен дебат не може да се състои-най-малкото дори и да се състои някои хора ще се притесняват да си изкажат мнението точно така както го мислят.Докато тук могат да го сторят.(Същото важи в пълна сила и за дебат тук за кусурите на тукашния форум-там би било далеч по-подходящото място).Пък не виждам нищо лошо в това ако аз съм загубилия дебата(стига да има достатъчно конкретна и силна аргументация която да ме убеди колко свестна организация е въпросното НБС).
Значи кво-можем да говорим за всичко тук-за Опиц,за филми,за Литексо?Да обаче когато реша да повдигна въпроса че някой който живее близо до мене работи нелегално в двора и същевременно е допуснат да е член на браншовата организация, на която аз който си плащам чинно всички данъци не съм допуснат-за това не може да говорим така ли?Ми чакай сега аз съм техник,и това ми е по-важно от Опиц и Литексо.Форума е форум аз електроника,говорим за най-голямата браншова организация за електроника в страната,при това и единствена-кое му е безсмисленото,кое му е неадекватното,кое му е неуместното?
hidrazin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2012 0:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
някои хора ще се притесняват да си изкажат мнението точно така както го мислят.Докато тук могат да го сторят.

Дали? Кошчето е наблизо. пък и понякога даже няма кошче.Просто мнението изчезва.
Лека и спокойна утрин, пък и тя е по-мъдра от вечерта.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2012 0:28    Заглавие: Отговорете с цитат

hidrazin написа:

Дали? Кошчето е наблизо. пък и понякога даже няма кошче.Просто мнението изчезва.

Хубаво е да не се изкарват изречения от контекста с цел да им се предаде коренно различен смисъл от влагания.И ти въобще четеш ли кво пиша?Нещо от тук от тази тема да е изтрито досега?В коша отиват преимуществено технически теми-тази не е такава.
Хайде хвани и изпиши 3 страници с аргументи и хвалебствия относно НБС-гарантирам ти че няма да ти изтрия и ред от тях.Може да ги опонирам до последното но не и да ги изтрия.Почвай,стига да имаш кво да напишеш-сцената е твоя. Laughing
hidrazin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2012 0:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Нещо от тук от тази тема да е изтрито досега?В коша отиват преимуществено технически теми-тази не е такава.

Не е изтрито, защото е почти като монолога на Хамлет. Освен RC и аз, дето викам давай на магарето у нас по твои думи, никой не смее да вземе страна в темата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2012 1:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Що?Не ям хора.Очаквах да кажеш нещо за НБС.Вероятно даже не знаеш какво седи зад тая абревиатура.Тогава недей да цапаш темата с излишен флууд.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети