Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Бял екран на Samsung 931 BF

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
webmatrix
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2012 21:53    Заглавие: Бял екран на Samsung 931 BF Отговорете с цитат

Бял екран на Samsung 931 BF

http://pics.data.bg/storage/pics/anonymous/2012-11-08/76052af8fb0fea4027b0c654f99b7999

Проблема е в тази платка според мен, защото не показва нищо друго освен бял екран, нито "No Signal" нито нищо... включвам го и просто бял екран. Може ли малко съвети какво и как да проверя. Имам мултицет.

Благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2012 22:15    Заглавие: Отговорете с цитат

И кво като го имаш тоя мултицет?Имаме мултицет и от това следва че вече разбираме,така ли?Ми той мултицета уреди не поправя,поправят ги знанията.Никой тук не е длъжен да те учи на АБВ на електрониката.Още по-малко при положение че тва обучение ще опре "до под кривата круша" в момента в който притрябва осцилоскоп,програматор,джиг и т.н.
И в крайна сметка след изядени половин кофа сол и другото пак ще се плати като в добрия стар виц...Насочи се към сервиз!Тва ти е незнам коя поред тема за тоя монитор.Като пуснеш и още една ще те пратя да почиваш.

P.S.И няма нужда да ми обясняваш къв съм и да ми пращаш речници.Тва че знаеш английски е хубаво,само че тогава когато аз съм го учил тоя език(при един от най-добрите преводачи в страната) ти сигурно още не си бил планиран. Twisted Evil
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети