| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
diretouch Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 12, 2012 18:38 Заглавие: Колко струва горе долу оборудване за 1 pc сервиз? |
|
|
Колко трябва да се бръкна за осцилоскоп, ами мултицед от най-евтиния клас ще върши ли работа?
отделно какви припои бихте ми препоръчали?
SMD-та с какъв поялник разпоявате/поите?
за сваляне на интегрални схеми кое е устройството и колко струва горе долу?
Май за сега това са въпросите ми.
поздрави! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 12, 2012 18:56 Заглавие: |
|
|
| Аз бих ти препоръчал първо да идеш в някои сервиз и да натрупаш опит и след това да започваш каквото и да било. |
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Пон Ное 12, 2012 21:09 Заглавие: |
|
|
Мнооого отдавна компютрите минаха на модули и никой не ползва поялник за тях. Сега ти трябват отвертки само. Осцилоскоп ако си купиш такъв, който спокойно да може да наблюдава сигналите в компютър ще трябва да продаваш всичкото имане.
А да - не, че ти трябва такъв. |
|
|
 |
rahwin Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2012 22:06 Заглавие: |
|
|
| Колега,с тея въпроси дето си ги задал бих ти препоръчал да се захванеш с нещо друго,тая работа май не е за теб,освен ако не държиш да пре*беш няколко чужди РСта/лаптопи преди да се откажеш или да са те отказали |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2012 23:45 Заглавие: |
|
|
| А колко фирми има дето се занимават или искат да се занимават с неща дето изобщо не разбират. Как съм настройвал сотаджийски предавател без собственика на фирмата да знае настройките, но аз трябваше да ги зная от някъде си. Има много хора които искат просто да въртят пари, да правят бизнес, независомо какъв, и не ги вълнува това че не разбират от нещата, просто търсят нужните хора. "Ще намеря човек за това, хора за онова и за другите неща, а пък аз само ще казвам какво и как и ще въртя парите", да ама не става така... |
|
|
 |
|