| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
todortvm Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 14:56 Заглавие: Купувам BU808DFI |
|
|
Привет..,срам не срам но - купувам читави броики na BU808DFI,тук в моя град - Кюстендил или няма или са ментета.
Предложения на Л.С - желателно е да са ор София за да пратя човек да ги вземе (поне 2бр).Другия вариянт е по Еконт с пощенска пратка. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 15:07 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нови,100% читави.Цената ти е на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
todortvm Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 16:19 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за предложенията,но цени от 10,20,28лв за бр нямам как да ме устройват,предпочитам да рискувам и да си заръчам директно от нета на цена около 2$ за бр !!! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 16:48 Заглавие: |
|
|
| todortvm написа: | | директно от нета на цена около 2$ за бр !!! |
Каже къде го има тоя транзистор на тази цена, ама Убав, та и ние да си поръчеме _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
todortvm Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 17:05 Заглавие: |
|
|
Онлайн сайтове колкото искаш,ако згафят и пратат ментета,просто ще върнат $ като стой та гледай!
п.п цените са такива ако са 10 и повече бр,за 1бр е около 4$ |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 18:17 Заглавие: |
|
|
 _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 18:43 Заглавие: |
|
|
| todortvm написа: | | Благодаря за предложенията,но цени от 10,20,28лв |
Не знам да съм ти предлагал транзистори по 20-30лв./бр. така че се въздържай от подобни коментари.А тоя транзистор може да се намери из необятното китайско интернет пространство и за стотинки.С малката подробност дали това което дойде ще работи и дали ще е такова за каквото е надписано.
Винаги ме е учудвала и дивата българска черта-за монтаж на BU808 и смяната на едно електролитче в базата се взимат минимум 25-30лв. за труд.И в един момент за майсторята е от някакво главоломно значение дали въпросния транзистор ще струва 2лв. или 8лв.И се почват едни еквилибристики и поръчки от ибей,китай,DX и незнайно още къде сакън да се гони най-ниската възможна цена.Много ми е чудно и друго-докато пристигне "великио евтин транзистор" от Китай телевизора седи "зазимен" 3седмици ли?И ако той излезе пренабита 508ца(както най-често се случва с най-евтините боклуци)-кво прайм-рефунд на пейпал-чакане още 3седмици продавача да си вземе стоката обратно че да върне парите?
Има си го въпросния транзистор в българските магазини читав-на цени от 6 до 10лв. мисля че не е никакъв проблем да се намери.
А пусналия темата с тоз манталитет мога да го посъветвам като ходи в хранителния магазин да внимава-не всички стоки там са за хора... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
todortvm Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 18:45 Заглавие: |
|
|
Изобщо не си правете труда да ми показвате такива картинки (аз и сам мога да си ги намеря че и на по висока цена),това че съм на гъза на географията не значи че ям доматите с колците,моля темата да бъде заключена !
Очаквах някаква колегиалност тук а не начин някой да изкара едни бързи пари,както се казва - айде със здраве! |
|
|
 |
todortvm Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 18:52 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | todortvm написа: | | Благодаря за предложенията,но цени от 10,20,28лв |
Не знам да съм ти предлагал транзистори по 20-30лв./бр. така че се въздържай от подобни коментари.А тоя транзистор може да се намери из необятното китайско интернет пространство и за стотинки.С малката подробност дали това което дойде ще работи и дали ще е такова за каквото е надписано.
Винаги ме е учудвала и дивата българска черта-за монтаж на BU808 и смяната на едно електролитче в базата се взимат минимум 25-30лв. за труд.И в един момент за майсторята е от някакво главоломно значение дали въпросния транзистор ще струва 2лв. или 8лв.И се почват едни еквилибристики и поръчки от ибей,китай,DX и незнайно още къде сакън да се гони най-ниската възможна цена.Много ми е чудно и друго-докато пристигне "великио евтин транзистор" от Китай телевизора седи "зазимен" 3седмици ли?И ако той излезе пренабита 508ца(както най-често се случва с най-евтините боклуци)-кво прайм-рефунд на пейпал-чакане още 3седмици продавача да си вземе стоката обратно че да върне парите?
Има си го въпросния транзистор в българските магазини читав-на цени от 6 до 10лв. мисля че не е никакъв проблем да се намери.
А пусналия темата с тоз манталитет мога да го посъветвам като ходи в хранителния магазин да внимава-не всички стоки там са за хора... |
Айде малко вземи да четеш преди да пишеш,или да ти цитирам твоито лично съобщение...,и къде видя да споменавам името ти !!!
За твое сведение,кондензатора е сменен,беше купен 2SC5388 и успя да изкара около 10-15сек,свалих BU от работещо шаси - о чудо....ТВ си работи нормално.
Ти мене не ме мисли колко време ще си чакам парите - изобщо не си наясно явно как стават нещата !!!
И не моя,а твпя манталитет си погледни,какво съм ти толкова крив - че не искам да ти купя транзисторите от по 10лв ли ?????
п.п И преди да знаеш колко взимам за труд не се изказвай. Не че е твоя работа ама...... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2012 19:01 Заглавие: |
|
|
| todortvm написа: | | Очаквах някаква колегиалност тук а не начин някой да изкара едни бързи пари,както се казва - айде със здраве! |
Демек некой да ти ги подари зарад твойте черни очи??
Поне да беше някой от редовните потребители тук-а то като ти се браузнат постовете-само питания и търговска дейност.Типичния "форумен консуматор".
| todortvm написа: | | изобщо не си наясно явно как стават нещата !!! |
Мой човек,през ръцете са ми минали няколко хиляди такива шасита.За миналата година имам продадени от 2SC и 808 общо бройка над 10хиляди.Така че сигурно бая по-добре от тебе знам "как стават нещата".
| todortvm написа: | | че не искам да ти купя транзисторите от по 10лв ли ????? |
Ако още не си разбрал от тона на предишния ми пост-да ти го напиша по-ясно-Не желая да ти продам нищо!
Звънни ми сега-представи се-може и по 50лв. да ми предлагаш за парче-няма да ти ги продам.Пробвай да видиш.Просто нещо имам алергия към дребнавостта.
Просто съм видял че дириш нещо-дал съм ти оферта-устройва те-ок,не те устройва-подминаваш без излишни блябля на тема домати,колове и кво го имало в Китай и Азербайджан...
А между другото ако поне беше прочел поста на криводолския вместо да подскачаш озлобено щеше да видиш че там иде реч за лот от 10бр.Демек човека защитава твоята теза,няма нужда да ръмжиш и срещу него.
Иди полегни,олаби каиша,пий нещо успокоително че с това зверене и пенявене като гледам най-много да те удари някой инфаркт на миокардо.
И няма да е лошо да се запознаеш с правилата на този форум!Моля!
Айде!!!Не си интересен. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|