Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам BU808DFI

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
todortvm
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Кюстендил

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2012 14:56    Заглавие: Купувам BU808DFI Отговорете с цитат

Привет..,срам не срам но - купувам читави броики na BU808DFI,тук в моя град - Кюстендил или няма или са ментета.
Предложения на Л.С - желателно е да са ор София за да пратя човек да ги вземе (поне 2бр).Другия вариянт е по Еконт с пощенска пратка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2012 15:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Мога да предложа нови,100% читави.Цената ти е на лични.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
todortvm
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2012 16:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за предложенията,но цени от 10,20,28лв за бр нямам как да ме устройват,предпочитам да рискувам и да си заръчам директно от нета на цена около 2$ за бр !!!
Върнете се в началото
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2012 16:48    Заглавие: Отговорете с цитат

todortvm написа:
директно от нета на цена около 2$ за бр !!!

Каже къде го има тоя транзистор на тази цена, ама Убав, та и ние да си поръчеме
todortvm
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2012 17:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Онлайн сайтове колкото искаш,ако згафят и пратат ментета,просто ще върнат $ като стой та гледай!

п.п цените са такива ако са 10 и повече бр,за 1бр е около 4$
Върнете се в началото
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2012 18:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2012 18:43    Заглавие: Отговорете с цитат

todortvm написа:
Благодаря за предложенията,но цени от 10,20,28лв

Не знам да съм ти предлагал транзистори по 20-30лв./бр. така че се въздържай от подобни коментари.А тоя транзистор може да се намери из необятното китайско интернет пространство и за стотинки.С малката подробност дали това което дойде ще работи и дали ще е такова за каквото е надписано.
Винаги ме е учудвала и дивата българска черта-за монтаж на BU808 и смяната на едно електролитче в базата се взимат минимум 25-30лв. за труд.И в един момент за майсторята е от някакво главоломно значение дали въпросния транзистор ще струва 2лв. или 8лв.И се почват едни еквилибристики и поръчки от ибей,китай,DX и незнайно още къде сакън да се гони най-ниската възможна цена.Много ми е чудно и друго-докато пристигне "великио евтин транзистор" от Китай телевизора седи "зазимен" 3седмици ли?И ако той излезе пренабита 508ца(както най-често се случва с най-евтините боклуци)-кво прайм-рефунд на пейпал-чакане още 3седмици продавача да си вземе стоката обратно че да върне парите?
Има си го въпросния транзистор в българските магазини читав-на цени от 6 до 10лв. мисля че не е никакъв проблем да се намери.
А пусналия темата с тоз манталитет мога да го посъветвам като ходи в хранителния магазин да внимава-не всички стоки там са за хора...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
todortvm
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2012 18:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Изобщо не си правете труда да ми показвате такива картинки (аз и сам мога да си ги намеря че и на по висока цена),това че съм на гъза на географията не значи че ям доматите с колците,моля темата да бъде заключена !

Очаквах някаква колегиалност тук а не начин някой да изкара едни бързи пари,както се казва - айде със здраве!
Върнете се в началото
todortvm
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2012 18:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
todortvm написа:
Благодаря за предложенията,но цени от 10,20,28лв

Не знам да съм ти предлагал транзистори по 20-30лв./бр. така че се въздържай от подобни коментари.А тоя транзистор може да се намери из необятното китайско интернет пространство и за стотинки.С малката подробност дали това което дойде ще работи и дали ще е такова за каквото е надписано.
Винаги ме е учудвала и дивата българска черта-за монтаж на BU808 и смяната на едно електролитче в базата се взимат минимум 25-30лв. за труд.И в един момент за майсторята е от някакво главоломно значение дали въпросния транзистор ще струва 2лв. или 8лв.И се почват едни еквилибристики и поръчки от ибей,китай,DX и незнайно още къде сакън да се гони най-ниската възможна цена.Много ми е чудно и друго-докато пристигне "великио евтин транзистор" от Китай телевизора седи "зазимен" 3седмици ли?И ако той излезе пренабита 508ца(както най-често се случва с най-евтините боклуци)-кво прайм-рефунд на пейпал-чакане още 3седмици продавача да си вземе стоката обратно че да върне парите?
Има си го въпросния транзистор в българските магазини читав-на цени от 6 до 10лв. мисля че не е никакъв проблем да се намери.
А пусналия темата с тоз манталитет мога да го посъветвам като ходи в хранителния магазин да внимава-не всички стоки там са за хора...

Айде малко вземи да четеш преди да пишеш,или да ти цитирам твоито лично съобщение...,и къде видя да споменавам името ти !!!

За твое сведение,кондензатора е сменен,беше купен 2SC5388 и успя да изкара около 10-15сек,свалих BU от работещо шаси - о чудо....ТВ си работи нормално.

Ти мене не ме мисли колко време ще си чакам парите - изобщо не си наясно явно как стават нещата !!!

И не моя,а твпя манталитет си погледни,какво съм ти толкова крив - че не искам да ти купя транзисторите от по 10лв ли ?????

п.п И преди да знаеш колко взимам за труд не се изказвай. Не че е твоя работа ама......
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2012 19:01    Заглавие: Отговорете с цитат

todortvm написа:
Очаквах някаква колегиалност тук а не начин някой да изкара едни бързи пари,както се казва - айде със здраве!

Демек некой да ти ги подари зарад твойте черни очи??
Поне да беше някой от редовните потребители тук-а то като ти се браузнат постовете-само питания и търговска дейност.Типичния "форумен консуматор".Twisted Evil
todortvm написа:
изобщо не си наясно явно как стават нещата !!!

Мой човек,през ръцете са ми минали няколко хиляди такива шасита.За миналата година имам продадени от 2SC и 808 общо бройка над 10хиляди.Така че сигурно бая по-добре от тебе знам "как стават нещата".
todortvm написа:
че не искам да ти купя транзисторите от по 10лв ли ?????

Ако още не си разбрал от тона на предишния ми пост-да ти го напиша по-ясно-Не желая да ти продам нищо!
Звънни ми сега-представи се-може и по 50лв. да ми предлагаш за парче-няма да ти ги продам.Пробвай да видиш.Просто нещо имам алергия към дребнавостта.
Просто съм видял че дириш нещо-дал съм ти оферта-устройва те-ок,не те устройва-подминаваш без излишни блябля на тема домати,колове и кво го имало в Китай и Азербайджан...
А между другото ако поне беше прочел поста на криводолския вместо да подскачаш озлобено щеше да видиш че там иде реч за лот от 10бр.Демек човека защитава твоята теза,няма нужда да ръмжиш и срещу него.Twisted Evil
Иди полегни,олаби каиша,пий нещо успокоително че с това зверене и пенявене като гледам най-много да те удари някой инфаркт на миокардо.
И няма да е лошо да се запознаеш с правилата на този форум!Моля!
Айде!!!Не си интересен.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети