| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2012 12:33 Заглавие: Търся стойка за монитор |
|
|
Понеже монитора вече над 6 месеца не си го взимат, реших да си го ползвам но няма стойка. Ако на някой му се намира нещо което би ми свършило работа ще е чудесно.
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2012 12:46 Заглавие: |
|
|
Ако благоволиш да напишеш модела мога да предложа нова.Ай научете се да си оформяте темите технически коректно - с модели,с парт-номера и т.н.Винаги ми е било чудно това търсене на чарк по картинка.Снимката може да насочи много,но основното си е модела,парт-номера и т.н.Все пак сте техници,не служители на картинната галерия на Шипка-6.Няма да коментирам и колко марки има с близки визуално но несъвпадащи точно захващания.Кат идеш на аптеката хапчетата по външен вид ли ги дириш или по име?Съде за едната виагра става по външен вид и то и нея може да я объркаш с едни други дет прокарват.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2012 14:42 Заглавие: |
|
|
| Приветствам акуратността ти, но в случая не се търси непременно оригиналната стойка, още повече пък нова. Защото цената и няма да ме устрои. Всякаква друга подходящо пасната на местото би ми свършила работа. Разчитам на ТНТМ. Затова давам и картинките, да се поогледат колегите в скрапа, за визуално съвпадение. |
|
|
 |
vitasik Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2012 15:25 Заглавие: Стойка |
|
|
Най лесния начин- отиди при един заварчик и си направи една стойка за vesa стандарта ( 4 болчета по наготе ). Трябват ти една търбичка, и 2 ламарини с сравнително малки размери.
Импровизация му е майката.
EDIT: Сега се загледах по тази стойка - като си свалил пластмасите ти трябва една търбичка 5-10см дълга и една ламаринка 2мм дебела за стойка на бюрото. Телоподаващо (ЦО го наричат някои) и за 5 минути е готово. |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2012 16:59 Заглавие: |
|
|
Имам 2-3 стойки. Ще ти изпратя едната. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2012 14:48 Заглавие: |
|
|
| За съжаление стойките на Фикрет не стават. Все още търся. |
|