| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefanov74 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 22, 2005 16:05 Заглавие: ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ DELL P780 |
|
|
здравеите. този монитор ми разказа играта , значи отначало нямаше никакьв екран, четох в един руски форум че паметта се е скапала препрограмирах я появи се екран много тьмен и зелен, после пак смених програмата в паметта и стана синьо-червен (т.е. няма зелен), значи няма повредени части според мен но немога да намеря точната програма някои знае ли каде да намеря нещо което да отговаря _________________ АКО СЕ СТРАХУВАШ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stalker01 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 22:03 Заглавие: |
|
|
Къде да ти пратя работещ дъмп на паметта? Е има малък проблем с конвергенцията в долния ляв ъгъл - но ако си навит- можеш да си поиграеш и да я оправиш с магнитите . Ако и с нея не тръгне - флашни я с този дъмп с който се държи най-добре,а аз ще ти кажа от къде по видеоплатката да бръкнеш в карантиите и да си оправиш цветовете и осветеността  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 22:23 Заглавие: |
|
|
[email protected] може да я пратиш тук ,сега намерих една програма
предполагам си чувал за DAS ,работи под dos и врьзката с монитора е
сьс RXD ;TXD с тази програма не се налага да разпояваш паметта , и работи сьс dat фаилове т.е. дьмпа е с разширение dat. само дето не се намират. _________________ АКО СЕ СТРАХУВАШ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА |
|
|
 |
Stalker01 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 22:40 Заглавие: |
|
|
)))))))) това е за DASа. Програмат не е лоша, но 1. трябва да я намериш отключена и 2. За да работи всичко както трябва с нея ти трябва една платка за РС (сигнал генератор) която струва скромната сума от ~ 5000$ (проверено) . Да не говорим, че настройката на един монитор с нея (без генератор - по нашенски) отнема около час час и половина играчка (и то ако си свикнал да я ползваш). |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 16:49 Заглавие: |
|
|
благодаря коледга за дьмповете ще ги пробвам ,ама искам да те питам
знаеш каде има дьмпове за DAS ,аз имам няколко но само за SONY, този dell дето го правя е сьс дьно на sony обаче от тези дето имам аз
точно модела които ми трябва го няма. _________________ АКО СЕ СТРАХУВАШ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 15:01 Заглавие: |
|
|
| Ne znam ot kyde da gi drypne6 (DASovete), no moga da potyrsq - mislq 4e imam nqkyde iz arhivite. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 17:52 Заглавие: |
|
|
БЛАГОДАРЯ колега за дьмповете ,но нестава пак ,с единия вьобще не трьгна а с другия има само син цвят зелен и червен няма ги изобщо ,аз имам един дьмп показва само зелено а един друг червено и зелено ,аве се нещо им липсва , надявах се сьс DAS-а да оправя тези работи ама в DAS програмата дето я имам непотдьржа този модел (DELL P 780) , имам за SONY G200 то сьс сьщото шаси ама незнам дали трябва да става ,а ако потьрсиш DAT - ве ще сьм ти много благодарен _________________ АКО СЕ СТРАХУВАШ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА |
|
|
 |
Stalker01 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 21:37 Заглавие: |
|
|
Базата с DAT която имам е към 300МВ. Ако ти върши работа....ще ти ги метна на една подложка . После ти казваш как да ти ги дам. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 30, 2005 11:16 Заглавие: |
|
|
Пробвай с този DUMP и кажи за резултата.  |
|
|
 |
stefanov Гост
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 20:05 Заглавие: |
|
|
| благодаря за дьмпа колега но и този нестава, екрана е много тьмен и има само зелен цвят, слагах от сони G200 тои пьк има син и червен цвят направо сьм в ШАХ, |
|
|
 |
|