| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
VALMIG21 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2012 14:34 Заглавие: Купувам VCT49XYF-PY-C7 |
|
|
| Долен ред 4465 41 Z2 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2012 14:40 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нов.И кво значение има долния ред според тебе???
И дали не е по-добре да се напише от какво е и със какъв софтуер трябва да бъде???Майсторе,майстореее...Ти и ти беше от оторизираните към нещоси,нали???После Фишев обяснява,ама като се яви някакво такова писание и му оборва всичките теории за оторизираните сервизи на пух и прах... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2012 15:33 Заглавие: |
|
|
| Пак големи приказки,нали ти искаш все долния ред.От SAMSUNG CW-25M064N.Шаси KS7.Сервиза си ми работи много хубаво и съм си майстор.Пускал съм една единствена тема за помощ,накрая пак се наложи сам да се оправям.Верно,че тогава само ти някак си ми помогна. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2012 15:54 Заглавие: |
|
|
| VALMIG21 написа: | | Сервиза си ми работи много хубаво и съм си майстор. |
Оф циганката ли умре??
| VALMIG21 написа: | | Пак големи приказки,нали ти искаш все долния ред. |
Аз искам това което трябва в конкретния случай.Ако пише 08102011 и това ли ще дадеш като "важна" информация??Шот на голяма част от интегралните схеми долния ред под надписа е просто кодирана по някакъв начин датата на производство.
| VALMIG21 написа: | | От SAMSUNG CW-25M064N.Шаси KS7. |
Знам много добре в какво се ползва VCT с тези букви отзад.Затова и те хокам толкова остро.Мисля че поне на 2пъти съм ти "набивал канчето",като говориш за тая марка да даваш модел-кода на апарата.
Ей тука е последния път за който се сещам-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=407233
| Цитат: | Като някой го е отчекнал номера-ОК,казах ти вече да напишеш модел-кода.И понеж явно и него не знаеш кое е,не да ми ги даваш тия Рим,Берлин и Токио,ами го пише на капака-Model Code-примерно-LE32R41BX/XEH
Пише го и по мауналите на марката-ако обърнеш внимание мануалите най-често са под модел-код,а не под модел.А парт-листите-почти задължително.
Прикачено и нагледно-
Модел-код на апарат-
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2993/14464823533150186851351081053PgS5fHnTI4uorFAsYYiA.JPG
Модел-код и версия на апарат-
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2592/184062274210465485371351081082jciRrMJtFNSjtTsxuRhp.JPG
Никой не се е родил научен,нямам нищо против хората дето не знаят нещо си...Но имам много против срещу тези дето не желаят да се ограмотят,а вместо това наблягат на философстването.Особено при положение че има толкоз мануали и информация в мрежата.
Всички тия неща-що е модел- и суфикс-код,кое е парт-номер и т.н. общо съм ги писал поне пейсе пъти тук във форума.И нещо ролята на онова де пускаш монета и почва да дудня един и същ репертоар взе да ми омръзва. |
Предлагаме прошити за тези самсуняци.Оферта ще си получиш след даден модел-код на апарата.Между другото имам и четени софтуери за него. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2012 16:39 Заглавие: |
|
|
Ей това имам впредвид-CW25M064NRXXEC.По-горе ако си беше направил труда да прочетеш големия ми цитат от предния път има и нагледно посочено на два пъти.Цената ти е на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|