Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос относно схема за автоматични фарове ?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stoianivanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Дек 05, 2012 18:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Използването на дългите светлини като дневни, независимо с какъв интезитет си е нарушение на Закона, там е казано - Чл. 70. (3) (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2006 г., изм. - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 07.08.2012 г.) През деня моторните превозни средства се движат с включени светлини за движение през деня или с къси светлини.
Законът се прилага буквално, рано или късно ченгетата ще се "светнат", все пак дотолкова са грамотни да познават кое е дълги и къси.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Чет Дек 06, 2012 8:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Стояне,ти чете ли малко по-нагоре че има ФАБРИЧНО НАПРАВЕНИ дневни светлини,които палят дългите на редуцирана мощност? Сега пак ме караш да напомням,че понякога гроздето е кисело Twisted Evil Ти самият опитва ли да сътвориш такъв модул? След като не можа да вземеш от мен? И сещаш ли се защо ти отказах? Просто не исках да се вкарвам във филми-шуми ми радиото,не ми шуми,жиците към крушките ставали антени,Законът и не знам какво още.... Колко варианта изпробва и в крайна сметка спретна ли си нещо,което да ти хареса?

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Дек 06, 2012 14:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
светлини за движение през деня

Е , та той закона е достатъчно неясен , та ченгетата ще ми го тълкуват ! Адвокатите ще го изтълкуват по-добре от тях , едва ли им се влиза във такива филми !
Върнете се в началото
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Чет Дек 06, 2012 17:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Хах вечерта обаче трябва това нещо да се спира и да се включват късите. Да не говорим, че и е относително кога точно настъпва вечер.
Върнете се в началото
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-ж.к.Люлин 3

МнениеПуснато на: Чет Дек 06, 2012 19:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Много разводнихте темата Evil or Very Mad

Какво значи това !!! Цитирам.
"Еми какво ще стане ако ме спре полиция?Какво гласи закона за светлините?Това работили?Ще гръмнели ?Няма ли по бързо да изгорят крушките?Вкарва ли смущения в инсталацията? Evil or Very Mad "

В една тема все едни и същи въпроси се задават!Всеки пита,ама един не е направил опит да възкръсне някоя схема та да види въобще за какво иде на въпрос!То само с писане не става Evil or Very Mad толкова много испробвани схеми има,че няма на къде!!!

Хора!!!!!Направете и Вие малко усилие.Само погледнете за колко много схеми става въпрос и поне 85% от тях сработват идеално

Митака е прав да се ядосва !!!
Не се сърдете!Просто всичко се повтаря на пет страници,а развитие по въпроса няма.Ако чак пък толкоз не може да се измисли,има и готово решение на проблема за 20-30лева.Давате на контакт,палите колата след 20 секунди се запалват късите светлини плавно.Гасите колата,късите светлини се загасват след 15 секунди.
Така ще спазите закона за движение по пътищата,няма да забравяте фаровете и най ВАЖНОТО !НЯМА ДА ЗАСЛЕПЯВАТЕ ВОДАЧА НА МПС ОТСРЕЩА !!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети