|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
morpheous87 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2012 9:45 Заглавие: Въпрос за ЮНГА |
|
|
Здравейте, има една ЮНГА при мен с проблем.
При измерване нагревателя си работи. Но ключето при хидравличната помпа ме съмнява, че някой е пипал. Защото входа от мрежата 220V и изхода са вързани за двата контакта, които никога не могат да са на късо. А общият край беше свободен. Според мен там е проблема.
Въпросът ми е, на кой край на ключето трябва да е изхода към нагреватея, на NO или NC, не знам кога избутва палчето хидравличната помпа, когато се пусне чешмата или когато е затворена? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2012 10:05 Заглавие: |
|
|
Като се пусне водата тогава помпата избутва палчето,нали идеята е да включи нагревателя като тече вода.Ако бойлера не е на твърда връзка няма значение кое ще прекъсва ключето,фазата или нулата. Моето скромно мнение е да го изхвърлиш това нещо,защото най лесния начин да те утрепе тока е точно това . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|