| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 13:30 Заглавие: |
|
|
Най вероятно е шаси 11АК19 Р4 /моце би на задния капакна лепенката пише 11АК19 PRO/Дайте адрес на който да Ви изпратят схемата.Интегралната схема в желязната кутийка ТДА884х ли е? _________________ Димитър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
LORD__DEMON Нов потребител

Регистриран на: 04 Яну 2005 Мнения: 17 Местожителство: Някъде из Витоша
|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 13:49 Заглавие: |
|
|
| LORD__DEMON написа: | Причината да искам сам да го направяе, че 2 години съм учил Електротехника и терминологията до някъде я знам обаче никъде в тетратките ми не намерих съкращение ИС??
Както и да е на Платката има следните надписи:
1. До тунера : 19P4 - 56327 - Под тази лепенка пише 11АК19P4
2. До бушона на захранващият кабел
| Код: | 25184949
20050447 1901
J54T-117 |
Тази лепенка я има на още едно пясто на платката и това е друго няма на нея. |
При мен проблема е горе-долу както в тази тема http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=7308&topicshow=Проблем%20със%20захранване%20на%20Neo%201423%20тх само, че при мен телевизорът с натискане на копчето почва да "цъка" и нищо това е. Та един приятел който работи в сервиз за ТВ/Видео ми каза, че е ТХО-то и по точно някой от транзисторите. _________________ Сексът е като снега! Никога не знаеш къде ще те изненада, колко сантиметра ще е и колко време ще продължи!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 13:54 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Най вероятно е шаси 11АК19 Р4 /моце би на задния капакна лепенката пише 11АК19 PRO/Дайте адрес на който да Ви изпратят схемата.Интегралната схема в желязната кутийка ТДА884х ли е? |
Ами да прав си за надписа на кутията. За желязната кутийка която е зад входа за антената ли става въпрос? На нея има лепенка 1901 -В. Ако не е достатъчно да я отворя? _________________ Сексът е като снега! Никога не знаеш къде ще те изненада, колко сантиметра ще е и колко време ще продължи!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 13:59 Заглавие: |
|
|
TDA 8844 чип на Philips a пощата [email protected] _________________ Сексът е като снега! Никога не знаеш къде ще те изненада, колко сантиметра ще е и колко време ще продължи!!! |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 14:11 Заглавие: |
|
|
Даите адрес за да Ви изпратят схемата.Проверете транзистор Q605 дали е здрав,ако е изгорялпроверете за студени спойки по платката около него/обикновенно неелектролитнитекондезатори/,много е вероятно да са окъсили дроселите L604 и L602 мисля,че бяха,разбират се със уред за измерване на индуктивности. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 11:57 Заглавие: |
|
|
emi dal sym go adresa shte sym vi blagodaren ako mi pratite shemata samo ako mojete i da mi kajete s kakyv ured da izmerq induktivnosta.
Izvinqvam se za latinicata no pisha ot klub. _________________ Сексът е като снега! Никога не знаеш къде ще те изненада, колко сантиметра ще е и колко време ще продължи!!! |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 13:26 Заглавие: |
|
|
Проверете си пощата. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 23:18 Заглавие: |
|
|
ами чрез нахалство към прогрес. Ами свалих го този транзистор от платката на него пише ""BU 2508AF PHm0035 E7" обаче как да го замеря за да разбера дали е здрав? Но ми изглежда здрав и ако е за какво да гледам? _________________ Сексът е като снега! Никога не знаеш къде ще те изненада, колко сантиметра ще е и колко време ще продължи!!! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 1:44 Заглавие: |
|
|
За да се ремонтира техника трябва поне минимално количество измервателна техника като мултицет и осцилоскоп. И поне елементарни знания от училище като закон на Ом и разликата между целите и полупроводниците.  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 1:55 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | За да се ремонтира техника трябва поне минимално количество измервателна техника като мултицет и осцилоскоп. И поне елементарни знания от училище като закон на Ом и разликата между целите и полупроводниците.  |
Мултицет си имам и то много добър за съжаление не мога да си намеря осцилоскоп-а, учебника по електротехника и тетрадката където съм си записвал как се измерват различните елементи... Благодаря все пак за разяснението! _________________ Сексът е като снега! Никога не знаеш къде ще те изненада, колко сантиметра ще е и колко време ще продължи!!! |
|
|
 |
|