| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
soton Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2012 17:34 Заглавие: полски интернет магазин ТМЕ |
|
|
Днес видях рекламата му,разгледах асортимента - огромен е ,а и цените са достъпни.Не ми хареса само че се предплаща.Та по този повод питам:някой пазарувал ли е от там и коректни ли са? _________________ Защо да е просто като може да е сложно!
0878640251 скайп:naskogeorgiev61
близо до Sofiq |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2012 17:44 Заглавие: |
|
|
Да, имаше и тема преди време в "Общи приказки".
За единични бройки и ако не си много на зор излиза скъпа доставката която иначе е съвсем прилична и приемлива.
Някои неща могат да се намират тук или да се ползва този сайт за доставка на единични бройки (няма да е бързо ако е необходима доставка).
С плащанията няма никакъв проблем.
Хората са изключително коректни. Лятото даже бяха тръгнали на обиколка от регионалния представител (говори приличен български) и ми идваха "на крак".
Самия сайт също е добре организиран и подреден.
Темата май не много за този раздел  _________________ RemoteControls |
|
|
 |
soton Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2012 19:30 Заглавие: |
|
|
Направих я в този раздел за да разбера кой мисли да поръча инфрачервени светодиоди та да направим комбина за да икономисаме пътя;аз искам да поръчам поне 100 броя,но пътя ми излиза половината от цената. _________________ Защо да е просто като може да е сложно!
близо до Sofiq |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2012 21:57 Заглавие: |
|
|
| soton написа: | | ....кой мисли да поръча инфрачервени светодиоди та да направим комбина за да икономисаме пътя;аз искам да поръчам поне 100 броя,но пътя ми излиза половината от цената. |
Няма как да намериш комбина без да напишеш какво всъщност те интересува.
От това което предлагат има и други алтернативи, за скъпите неща от посочения клас прибори не мисля, че цената на доставката е "страшна" - има различни начини, срокове и цени съответно. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2012 9:16 Заглавие: |
|
|
Две години и малко пазаруваме от там. Много са коректни хората. Цените са съизмерими с тези при нас, има елементи на по-ниски цени, има и на по-високи. Например имат изобилие от пасивни елементи, както и някои транзистори и ИС, които трудно се намират тук.
Трябва регистрация, плаща се предварително по банков път. Колета пристига за 2-3 дни от Румъния или за седмица от Полша. Получавали сме два колета за една поръчка, част от стоката от Румъния и после останалото от Полша , с една транспорнта такса естествено. |
|
|
 |
kabel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2012 10:26 Заглавие: |
|
|
| Приемат и плащане през Paypal което е супер удобно. |
|
|
 |
soton Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2012 21:17 Заглавие: |
|
|
Е да ама 5 евро от европа и 25 от Щетите. _________________ Защо да е просто като може да е сложно!
близо до Sofiq |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2012 22:47 Заглавие: |
|
|
| Преди години пробвах да им платя по paypal , но нещо системата за плащане не работеше нормално, и от тогава не съм купувал нищо от тях директно. |
|
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2012 19:32 Заглавие: |
|
|
| soton написа: | | Е да ама 5 евро от европа и 25 от Щетите. |
Ами и аз плащам9-10лв//5 euro//за куриер от София до Ст. Загора--тва да му е кусура.....  _________________ skype; takiev46
ТВ Сервиз
0887-899-562 |
|
|
 |
surfer Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2012 12:05 Заглавие: |
|
|
Продуктите на ТМЕ може да се поръчат в КЕТ електроникс, идват без транспортната такса. Ако сте от София е удобно, иначе пак ще има куриери (тукашни). _________________ http://www.moiteknigi.hit.bg/Хубави книги на добри цени. |
|
|
 |
|