| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2012 23:08 Заглавие: |
|
|
Я и аз да направя една реклама на модулите, Наскоро монтирах такъв модул на мой познат. Тръгна от раз и работи доста добре. И цената е много добра за качеството, а спрямо конкурентните модули направо разнищи ценовия пазар. След като си заслужава, значи си заслужава и една похвала ...  _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
a_stankov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2012 8:17 Заглавие: |
|
|
Когато обаче намалиш напрежението до 20 - 30% от номиналното на лампата и е все тая за халогенния цикъл, реотана си стои като нов. Поне това ми са практическите наблюдение за повече от 4 години. |
|
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2012 20:23 Заглавие: |
|
|
| Един въпрос за модулите за дневни светлини! При каква честота започват да се внасят смущения в мрежата на автомобила от ШИМ регулаторът, какви са границите за чиста работа без смущения? Има модули на 700 Hz, има и на 20 Khz. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2012 7:43 Заглавие: |
|
|
Ниска честота е по-добре. По-малко топлина се отделя върху транзистора. Не е там работата обаче. Колеги откриха страхотни "разлюлявания" при прехода от високо към ниско ниво,които са с много висока честота. Интересното е,че преглеждах апликейшъни на IR за техните MOS транзистори и там се виждат същите пакети затихващи ВЧ импулси. Оказа се,че намаляването на стръмността на фронтовете донякъде решава тая задачка,но тогава пък отново би се повишила температурата на прехода на изходния транзистор. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2012 8:59 Заглавие: |
|
|
Монтирал съм си от най-евтиния модел на http://hobby.neomontana-bg.com/, при статични условия работи нормално, но при запалване на двигателя сработва веднага след стартирането му. Напрежението на акумулаторната батерия ли спада под някаква стойност или някакъв пик смущава схемното решение? Автомобила е Лада, но автомобил все пак.  |
|
|
 |
dyaneff Нов потребител

Регистриран на: 25 Ное 2010 Мнения: 34 Местожителство: Долни Чифлик
|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2012 22:45 Заглавие: |
|
|
| Да не би Ладата да е с електромеханичен реле регулатор който да внася смущения. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2012 23:06 Заглавие: |
|
|
| He e. |
|
|
 |
ivanovbg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2012 0:03 Заглавие: |
|
|
Не знам от къде си го захранил, но явно на стартер имаш големи пикове от захранването. Пробвай да филтрираш захранващото напрежение с по голям кондензатор и го захрани през диод. _________________ Ако нещо не не става с акъл,опитай с мощност
Ако и мощността (чука) не помогне-потърси по знаещи! |
|
|
 |
pa4oo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2012 19:25 Заглавие: |
|
|
| Захрани го директно от конт. ключ (получава се спад при завъртане на стартера и релето сработва по рано) имах същия проблем и не само на ЛАДА ,виж си и минуса. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2012 23:55 Заглавие: |
|
|
| Най-близо ми беше волтметъра до ключа на светлините и от там съм захранил платката.2105 е модела на Ладата. |
|
|
 |
|